Λευκή ισοπαλία στο Μακάρειο

 

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν Δόξα και Νέα Σαλαμίνα στο ντεμπούτο του Έντουαρντ Ερανοσιάν στο πάγκο των γηπεδούχων. Με αυτό το βαθμό η Δόξα ανέβηκε στους τρεις βαθμούς ενώ η Νέα Σαλαμίνα πήγε στους δέκα.

 

Σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν καταγράφηκαν πολλά αξιοσημείωτα Δόξα και Νέα Σαλαμίνα μοιραία εξήλθαν ισόπαλες 0-0. Οι δυο ομάδες μπήκαν για να μην δεχτούν γκολ με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Έτσι εκτός από ένα σουτ του Ίταλο και μια κεφαλιά του Μουκτάρη από κοντά, η Δόξα δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική . Από την άλλη πέρα από τα κάποια μακρινά σουτ των Μαριάνοβιτς και Νουρ αλλά και μια κεφαλιά του Κίνγκσλευ από κοντά η Νέα Σαλαμίνα δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

 

Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες μπήκαν για να ελέγξουν την κατοχή και να κάνουν το παιχνίδι τους. Η πρώτη μεγάλη στιγμή άνηκε στη Δόξα όταν στο 57ο λεπτό ο Βαλέντε πήγε να κρεμάσει τον Κίσα μετά από κακό διώξιμο της άμυνας, όμως μπλόκαρε σταθερά ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας. Στο 61ο και 64ο λεπτό απάντησε στις ευκαιρίες η φιλοξενούμενη ομάδα αλλά τα δυο σουτ του Κίνγκσλευ ήταν χλιαρά με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα ο Παρασκευάς. Φτάσαμε στο 71ο λεπτό όταν ο Σίμσον έπιασε τη δυνατή κεφαλιά από πολύ καλό σημείο αλλά ήταν σε ετοιμότητα ο Παρασκευάς, ο οποίος απέκρουσε σταθερά. Η μεγάλη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 77ο λεπτό όταν ο Λούις Κάρλος σε ανεπανάληπτο τετ α τετ δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά τη φάση. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο ωστόσο καμία από τις δυο ομάδες δεν ήταν απειλητική με αποτέλεσμα το παιχνίδι να τελειώσει στην λευκή ισοπαλία.

 

Η εξέλιξη του αγώνα: 

 

90΄ΤΕΛΟΣ αγώνα, 0-0 αναδείχθηκαν οι δυο ομάδες

76΄Ανεπανάληπτη ευκαιρία για τη Δόξα ο Λούις Κάρλος σε τετ α τετ δεν μπορεί να τελειώσει σωστά τη φάση.

71΄Πολύ καλή στιγμή για τη Σαλαμίνα αλλά τη δυνατή κεφαλιά του Σίμσον απέρκουσε ο Παρασκευά

64΄ Ξανά με Κίνγκσλεϊ απειλεί η Νέα Σαλαμίνα, σε ετοιμότητα ξανά ο Παρασκευά

61΄Χλιαρό σουτ του Κίνγκσλευ απέκρουσε σταθερά ο Παρασκευάς

57΄Πήγε να εφνιδιάσει η Δόξα μακρινό σουτ του Βαλέντε μετά απο κακό διώξιμο της φιλοξενούμενης ομάδας απέκρουσε σταθερά ο Κίσσας

55΄Χωρίς φάσεις το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα 

45΄ ΕΝΑΡΞΗ δευτέρου ημιχρόνου

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 0-0

38΄Μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα ο Μουκτάρης απο κοντά δεν μπορεί να νικήσει τον Κίσσα μετά απο σέντρα του Βαλέντε

36΄Επικυνδυνη σέντρα στην περιοχή της Δόξας ο Κίνγκσλευ μόνος σε πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ

33΄Χωρίς μεγάλες φάσεις ο αγώνας

18΄Πρώτη καλή στιγμή για τη Δόξα με σουτ του Ίταλο να απεκρούει ο Κίσσας ασταθώς

17΄Νέο καλό σουτ για τη Σαλαμίνα με το Μαριάνοβιτς και τη μπάλα να περνά λίγο έξω

15΄Πρώτο καλό σουτ στον αγώνα από το Νουρ για τη Νεα Σαλαμίνα με τη μπάλα να περνά λίγο έξω

10΄Αναγνωριστικά τα πρώτα στάδια του αγώνα με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να ελέξγουν την κατοχή

1΄ΕΝΑΡΞΗ του αγώνα καλή επιτυχία στις δυο ομάδες

Oι εντεκάδες:

Δόξα: Παρασκευάς, Μουκτάρης, Ντερβίτε, Βαλέντε, Ίταλο(Καλό 65), Παπαφώτης, Μπόλιεβιτς, Σαμόα, Μπουμεσκά, Μιντίκκης, Μπραμπίλια(Λούις Κάρλος 72)

Σαλαμίνα: Κίσσας, Χριστοφόρου, Λαμπότ, Κορέια, Τσαμπούρης, Ρομάν, Μαριάνοβιτς(Κωστή 58), νούρ, Ελουντού(Ρέινολντ 77), Τιστέλ(Σίμπσον 51), Κίνγκ. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο