Ν.Πετεβίνος: "Θα μας πιάσει κατάθλιψη αν συγκρίνουμε..."

Για τον απόηχο του ΑΠΟΕΛ-Καραμπάχ τοποθετήθηκε στο Ράδιο Πρώτο ο προϊστάμενος επικοινωνίας των "γαλαζοκιτρίνων" Νεκτάριος Πετεβίνος. Μίλησε για την παρουσία του κόσμου, τον Ντολ αλλά και τον χαρακτήρα που έβγαλε ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στους Αζέρους. 

Οι δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου στο Ράδιο Πρώτο:

«Είχαμε ως μοναδικό αποτέλεσμα το να πάρουμε τη νίκη, αυτή η νίκη ήρθε μέσα από ένα 90λεπτο που περάσαμε διάφορες φάσεις. Ανατρέψαμε ένα σκορ, δείξαμε χαρακτήρα και ό, τι μπορούμε να πετύχουμε πράγματα μέσα από δυσκολίες. Το πρώτο σημαντικό που πετύχαμε χθες ήταν η νίκη για να εξαρτόμαστε από τα δικά μας αποτελέσματα. Το δεύτερο είναι να πετύχουμε κάτι μεγάλο απέναντι στην Ντούνελαζ. Να υπενθυμίσω ότι βρισκόμαστε στο γκρουπ μέσα από τα δικά του αποτελέσματα και τη δική του ιστορία. Το ν' αγωνίζεσαι σε ευρωπαϊκό όμιλο, δεν είναι καθόλου εύκολο ανεξαρτήτως αντιπάλου. Όλες οι ομάδες που βρίσκονται εκεί έκαναν μεγάλο δρόμο για να φτάσουν εκεί».

«Οι συνθήκες του κάθε αγώνα, διαμορφώνεται και με βάση αποτελέσματος και με βάση της δικιάς μας απόδοσης. Δείξαμε δύο πρόσωπα, στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ενδεικτικό πρόσωπο. Δεχθήκαμε νωρίς το γκολ. Η πίεση του αποτελέσματος εκείνη τη στιγμή... Χθες δεν είχαμε στο σύνολο που θα θέλαμε την υποστήριξη, αλλά σπασμωδικά. Στο τέλος της ημέρας χαιρόμαστε που τους αφήνουμε ικανοποιημένους. Για την απόδοση, ποδοσφαιρικά έχουν δοθεί εξηγήσεις από τον ίδιο τον προπονητή, έκανε αναλυτική τοποθέτηση ποδοσφαιρικά. Δεν είναι δική μου δουλειά. Για τα εισιτήρια πρέπει να πούμε ότι αναγκαστικά ζούμε μία νέα πραγματικότητα. Δείχνει ότι η τεράστια μείωση σε σχέση με το πέρσι το έχουμε και φέτος στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Θα μας πιάσει κατάθλιψη αν συγκρίνουμε καταστάσεις με προηγούμενες μας συμμετοχές σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ. Είπαμε πολλές φορές ότι στους ευρωπαϊκούς αγώνες θα έπρεπε αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις, να εκτιμούσαν καλύτερα. Μιλώ και για την κάρτα φιλάθλου και οτιδήποτε άλλο. Το ενδιαφέρον των ευρωπαϊκών αγώνων είναι πολύ πιο ψηλά από το κυπριακό. Κάποιοι θα έπρεπε να εκτιμήσουν σωστά την κατάσταση. Εύχομαι και ελπίζω να μην είναι όπως το αντιλαμβανόμαστε. Αν παίζαμε αυτό το παιχνίδι πριν 3-4 χρόνια πιθανόν να ήταν sold out».

Για Ντολ: «Ο κάθε οπαδός ή ο κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα να εκφράζει την κριτική και την άποψη του. Δεν ξέρω αν βοηθά κατά τη διάρκεια ενός 90λεπτου. Όλοι εκφράζουμε άποψη αν κάνει ένας προπονητής ή όχι, εμείς οι ίδιοι όμως λέμε ότι δεν είναι υγιές ν’ αλλάζουμε συνεχώς προπονητές. Αρκετές φορές ένας προπονητής χρειάζεται χρόνο. Κανένας μέσα στη νομάδα δεν επιδιώκει το κακό, όλοι ψάχνουν το καλό για τον κοινό μας στόχο. Από πλευράς κόσμου θα πρέπει να υπάρχει προτεραιότητα κατά τη διάρκεια ενός 90λεπτου η υποστήριξη της ομάδας και όχι κάτι άλλο».
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο