«Άλλο ένα ντέρμπι μακριά από την φυσική μας έδρα»

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος. 

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε: 

«Δυστυχώς στον αγωνιστικό χώρο είναι προπονητές. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο της ομάδας είναι να έχει εμπιστοσύνη στην τεχνική ηγεσία. Αυτό που βάζουμε στόχο είναι να προετοιμάζουμε τους παίκτες για το καλύτερο. Δεν εξαρτάται πάντα από εσένα η νίκη. Πιστεύω ότι στην Νέα Σαλαμίνα θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα». 

«Το παιχνίδι είναι 90 λεπτά. Η προετοιμασία είναι 5-6 προπονήσεις δυο ωρών. Υπάρχει η διοίκηση και από την στιγμή που στηρίζει την ομάδα υπάρχει κάποιος λόγος. Έχουμε αλλάξει νοοτροπία και αυτό φαίνεται με τον προπονητή μας που είναι στην ομάδα πάνω από δυο χρόνια. Αλλάζαμε 3 προπονητές τον χρόνο. Ασφαλώς θα υπάρχουν αποτελέσματα στραβά. Θέλουμε τον κόσμο να πιστέψει στην προσπάθεια και να στηρίξει την ομάδα». 

«Δυστυχώς ακόμη ένας αγώνας διεξάγεται στην προσωρινή μας έδρα στην Λάρνακα. Ελπίζουμε την νέα χρονιά οι αγώνες μας να γίνονται στην φυσική μας έδρας. Από εδώ πρέπει να ξεκινούμε. Ελπίζουμε να βρούμε τη λύση και να επιστρέψουμε στην αγαπημένη μας πόλη».

«Καλούμε όλους τους Αμμοχωστιανούς να έρθουν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουμε ένα ωραίο ντέρμπι και στο τέλος όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε τον νικητή όποιος είναι και αυτός»

«Πρέπει να είμαστε δυο φορές προσεκτικοί και ο κάθε παίκτης να δώσει το 100% για να πάρουμε το αποτέλεσμα της νίκης»

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο