''Είμαι ο πρώτος που παραδέχεται...''

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΚ – Δόξα που έγινε στην ‘’Αρένα’’ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των γηπεδούχων:

''Ευχαριστώ τον προπονητή της Δόξας και συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνει. Είχαν πολύ καλή απόδοση. Το καλύτερο που είχαμε ήταν το αποτέλεσμα και παλέψαμε μέχρι το τέλος. Δεν ήμασταν όμως αυτοί που έπρεπε, κρατάμε ότι παλέψαμε μέχρι το τέλος. Δεν είχαμε τον έλεγχο του ματς, είχαμε δυσκολίες με τη ταχύτητα του αντιπάλου και νιώσαμε πίεση. Ευτυχώς πήραμε στο τέλος τη νίκη. Το παλέψαμε όμως μέχρι το τέλος και δεν ήταν τύχη. Δεν έχω παράπονο υπό αυτή την έννοια. Πρέπει να αναλύσουμε το ματς. Να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή και να βελτιωθούμε''.

''Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τον κόσμο. Οφείλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, σεβόμαστε τον κόσμο. Πρέπει να δουλεύουμε για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο''.

''Είναι αλήθεια πως μετά την ΕΝΠ είπαμε πως θα πρέπει να συνεχίσουμε διαφορετικά. Αλλιώς θα έχουμε δυσκολίες. Είχαμε και έχουμε προβλήματα. Παίκτες έξω, η σεζόν δεν είναι καλή μέχρι τώρα. Προσπαθούμε, είμαι ο πρώτος που παραδέχεται ότι δεν ήμασταν καλοί σήμερα. Δεν έχουμε ηττηθεί μέχρι τώρα. Οι απαιτήσεις υπάρχουν και οι στόχοι. Το όνειρο το οποίο πλησιάσαμε τα τελευταία χρόνια. Αν δεν βελτιωθούμε δεν μπορούμε να πετύχουμε κάτι. Είμαι σίγουρος πως με τις επιστροφές θα είμαστε καλύτεροι. Η Δόξα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ είχε μεγάλη φάση για να ισοφαρίσει, όμως κανείς δεν αποδοκίμασε τον ΑΠΟΕΛ με τέτοιο τρόπο. Δέχομαι την κριτική αλλά οι παίκτες προσπαθούν. Με την ΕΝΠ, με την Ομόνοια, με τον Απόλλωνα παλέψαμε μέχρι τέλους. Έχουμε το πνεύμα αλλά δεν παίξαμε καλά''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο