Έχει καταντήσει "μόνιμο"... πρόβλημα

Στην ΑΕΚ οι πολλοί τραυματισμοί της φετινής περιόδου, έχουν καταντήσει σχεδόν "μόνιμο" πρόβλημα, είναι κάτι για το οποίο ο Ιδιάκεθ δεν μπορεί να κάνει και πολλά, απλά κάθε εβδομάδα περιμένει να δει από το ιατρικό δελτίο ποιους θα έχει στη διάθεση του. 

Από το ξεκίνημα της χρονιάς μέχρι σήμερα με το πέρας των 9 αγωνιστικών, ο Βάσκος τεχνικός δεν έχει ακόμη καταστρώσει τα πλάνα του έχοντας μία πλήρη εικόνα, ένα πλήρες ρόστερ μακριά από τραυματισμούς. Η ΑΕΚ φέτος ταλαιπωρείται αρκετά από αυτό, όμως ουδέποτε έψαξαν δικαιολογία στηριζόμενοι πάνω στα αποτελέσματα και τις πολλές απουσίες. Το νέο «θύμα» και ο ποδοσφαιριστής που μπαίνει στα πιτς είναι ο Ιβάν Τρισκόφσκι, το κανόνι της ομάδας.

Ο Σκοπιανός άσος αποχώρησε με πρόβλημα στο πρόσφατο ματς με τη Δόξα, οι Γιάννου και Σάστρε επίσης έχουν μπει στο ιατρικό δελτίο, εκεί όπου βρίσκεται και ο Ακοράν. Μέσα σε όλα αυτά ο Ιδιάκεθ κρατά την επιστροφή του Φλοριάν Τολμές, γιατί αν χρειαστεί ο Τρισκόφσκι ν’ απουσιάσει, τότε τουλάχιστον θα έχει τον Γάλλο άσο στη διάθεση του.  

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο