Το σερί που πρέπει να κόψει

Με τον Σοφρώνη Αυγουστή ξανά στα ηνία ο Απόλλωνας έδειξε μεγάλο μέρος των δυνάμεων του. Κυρίως τον επιθετικών.  Η συνολική του επιθετική επίδοση (12 γκολ) απέχει μακράν από άλλες χρονιές, αλλά με τα σημάδια να δείχνουν περισσότερη δημιουργία στο τελευταίο διάστημα, είναι βέβαιο πως θα βελτιωθεί.

Όμως και η άμυνα του χρειάζεται βελτίωση. Σε δύο μόλις αγώνες (με ΑΕΚ και ΕΝΠ ο Απόλλωνας κράτησε το μηδέν και τα συνολικά 11 γκολ παθητικό δεν ικανοποιούν, με κριτήριο το μέγεθος της ομάδας.

Ο Απόλλωνας έχει μία κακή φέτος συνήθεια στην οπισθοφυλακή. Δέχτηκε γκολ σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε στο Τσίρειο. Συνολικά 6 σε τέσσερις αγώνες.

Δύο με Πάφο, δύο με ΑΕΛ και από ένα με Ολυμπιακό και ΑΠΟΕΛ. Είναι ένα σερί που στοίχησε και πρέπει να κοπεί, χρειάζεται επείγον «λευκά μητρώα» εντός Λεμεσού ο Απόλλωνας. Ειδικά τώρα που θα έρθουν μαζεμένα παιχνίδια στην έδρα του. Μετά την επανέναρξη και την Δόξα, ο Απόλλωνας θα παίξει τρεις συνεχόμενες φορές στο Τσίρειο, δύο μάλιστα θα είναι ντέρμπι με ανταγωνιστές του, την ΑΕΚ και την Ανόρθωση. Εντός θα είναι και το πρώτο ντέρμπι του 2020 (με Ομόνοια στις 3 Ιανουαρίου)  

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο