"Η μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών..."

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοια του Fan Club Lakatamia εξέδωσαν ανακοίνωση για το ερχόμενο παιχνίδι της ομάδας στο Παραλίμνι. 

Η ανακοίνωση: 

"Τεράστιε Πράσινε λαέ, επικοινωνούμε σήμερα μαζι σου με αφορμή τον αγώνα της ομάδας με αντίπαλο την Ένωση το Σάββατο 23/11 στο Παραλίμνι.

Όπως και σε κάθε εκτός έδρας αγώνα το FCL θα πραγματοποιήσει εκδρομή με λεωφορεία για να βρεθεί δίπλα στην τριφυλλάρα μας. Αυτή την φορά όμως τα δεδομένα είναι λίγο διαφορετικά. Πέρασαν χρόνια πολλά και πέτρινα από τότε που η ομάδα μας βρισκόταν στην 1η θέση της βαθμολογίας δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου. Τώρα λοιπόν και μετά από όλες αυτές τις δυσκολίες είμαστε μια ανάσα μακριά από το να αντιμετωπίσουμε τους χαφιέδες του νησιού με την ομάδα μας στην κορυφή. Το μόνο που μας χωρίζει από αυτό είναι η νίκη στον αγώνα με το Παραλίμνι. Αυτή την νίκη την θέλουμε πάση θυσία και μόνο με τον Λαό μας στο πλευρό τους θα τα καταφέρουν οι ποδοσφαιριστές μας.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΤΟ ΤΑΣΟΣ ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΟΠΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ. ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΝΙΚΗ. ΌΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

- FCL ON TOUR -
ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ.."

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο