«Απαραίτητος για μας ο Φουστάρ, το χρέος μας είναι στις 800 χιλιάδες»

Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο από τον εκπρόσωπο τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρη Λάζο, για τα οικονομικά της ομάδας, τον Ιβάν Φουστάρ και πως προτίθεται να εκμεταλλευτεί η ομάδα της Αμμοχώστου τα χρήματα που θα πάρει από την μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Λάζου στο Ράδιο Πρώτο:

«Ήταν ντέρμπι της Αμμοχώστου, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Ένας βαθμός απέναντι στην πρωτοπόρο είναι μία επιτυχία, δημιουργήσαμε ευκαιρίες όμως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε».

«Ο στόχος μας είναι ίδιος με τον περσινό, να παρουσιάζει όμορφο ποδόσφαιρο και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Με ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση είχαμε εξαιρετική παρουσία, αν και στο πρώτο με τις 4 κλασσικές που είχαμε μπορούσαμε για κάτι παραπάνω. Με την Ανόρθωση πήραμε ένα βαθμό από μία ομάδα που είναι πρώτη, κάνει πρωταθλητισμό και θα είναι ψηλά μέχρι τέλος. Είναι ικανοποιητικός ο βαθμός».

«Αυτή την εβδομάδα λείπουν αρκετοί διεθνείς από τις προπονήσεις στο Μενεού, όμως στο σημερινό φιλικό είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρίας ν' αγωνιστούν για να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Τους χρειαζόμαστε όλους, έχουμε μαραθώνιο μπροστά μας και αυτό το μήνυμα στέλνει ο Σάββας Πουρσαιτίδης. Για τον αγώνα με την ΑΕΚ η προετοιμασία θ' αρχίσει την επόμενη εβδομάδα».

Για τον Ιβάν Φουστάρ: «Αυτό που συμβαίνει με τον Φουστάρ είναι φυσιολογικό, έχει μπει κανονικά στις προπονήσεις, οι ρυθμοί που ανέβασε όμως δυστυχώς του δημιούργησαν υγρό στο γόνατο. Ακολουθεί ατομικό, από εβδομάδας θα μπει σε φουλ ρυθμούς. Δυστυχώς είμαστε μία ομάδα που διαθέτουμε από τους χαμηλότερους προϋπολογισμούς στην κατηγορία, κάναμε υπέρβαση να παραμείνει στην ομάδα φέτος. Απουσίαζε από τις 9 πρώτες αναμετρήσεις και γι' αυτό για εμάς είναι πρόβλημα. Ο Τσαμπούρης πήρε τη θέση του, όμως αντιλαμβάνεστε ότι ο Φουστάρ είναι απαραίτητος και τον περιμένουμε να επιστρέψει».

Για τα οικονομικά της ομάδας: «Το χρέος έχει μειωθεί, υπάρχει συγκεκριμένη οικονομική πολιτική. Το 2013 αυτό το σωματείο κινδύνευε με λουκέτο, σήμερα το χρέος είναι στις 800 χιλιάδες. Θέλουμε ο κόσμος να συνεχίσει να μας βοηθάει για να επιτύχουμε την πλήρη οικονομική εξυγίανση. Τα λεφτά από τη μεταγραφή του Κωστή θα επενδυθούν για να τελειώσουμε τα υπερσύγχρονα αποδυτήρια στο Μενεού και ένα άλλο πόσο στο ταμειακό έλλειμμα που ήταν μεταφερόμενο εδώ και 3 χρόνια. Θέλουμε να παρέχουμε 100% επαγγελματικές συνθήκες, που δεν τις βρίσκεις εύκολα στα δικά μας γήπεδα».

Για μεταγραφές: «Όπως λειτουργούσαμε και τις προηγούμενες χρονιές, το ίδιο λειτουργούμε και τώρα. Έχει γίνει μία άτυπη συνάντηση, από εκεί και πέρα θα έρθει η ώρα να αποταθούμε στον κόσμο για να μαζευτούν κάποια χρήματα για να γίνουν οι όποιες προσθαφαιρέσεις χρειάζεται η ομάδα». 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο