Όταν έρθουν τα γκολ (και) του Φώτη

Ο Απόλλωνας φαίνεται με βάση τις δύο τελευταίες του εμφανίσεις ότι αφήνει πίσω του το κακό ξεκίνημα και αρχίζει την αντεπίθεση του. Ο Σοφρώνης Αυγουστή επανέφερε το γνωστό και γενικώς επιτυχημένο αγωνιστικό προφίλ, το ηθικό ανεβαίνει, αλλά χρειάζονται βελτιώσεις σε κάθε τομέα, σε κάθε στατιστική κατηγορία. Μία (από τις αρκετές) διαφορά με τα προηγούμενα χρόνια είναι τα γκολ και εδώ μπαίνει και ο Φώτης Παπουλλής.

Ο διεθνής άσος, αν και πρόσθεσε άλλο ένα χρόνο στη πλάτη του, έχει πάρει στροφές και μπορεί να παίξει σημαίνοντα ρόλο.  Δεν έχει καταφέρει στο πρωτάθλημα να βρει δίχτυα, αν και είναι ξεκάθαρο πως είναι θέμα χρόνου. Είναι μέσα στις φάσεις, άγγιξε το γκολ, αλλά ακόμη δεν πανηγύρισε.

Είναι μόλις η 2η φορά που ο Παπουλλής είναι άσφαιρος μετά από 9 αγωνιστικές. Η διαφορά είναι πως στην προηγούμενη (17-18), έκανε ντεμπούτο στην 8η αγωνιστική, αφού ήταν τραυματίας. Σε όλες τις άλλες χρονιές είχε ανοίξει λογαριασμό και μάλιστα με καλές «καταθέσεις». Μάξιμουμ τα 5 γκολ (16-17). Τρεις φορές έκανε καρέ (12-13, 14,-15, 15-16) , μία έκανε… τρίλιζα (13-14) και πέρσι σκόραρε δύο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο