''Δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα ποιος σφυρίζει''

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος τοποθετήθηκε για την επιστολή του έστειλε ο Απόλλωνας ζητώντας την κάθοδο ξένων διαιτητών. 

 Η τοποθέτηση του Νεκτάριου στο Super Sport Fm 104.0:

«Ο ΑΠΟΕΛ είναι πρόθυμος να συζητήσει το οτιδήποτε. Να κρίνουν όλοι μαζί ποιο είναι το καλύτερο για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ήδη κάποιες ομάδες έχουν εκφράσει την αντίθεση τους. Εμείς δεν θα τοποθετηθούμε. Δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα ποιος σφυρίζει στον αγωνιστικό χώρο. Αν η πλειοψηφία θέλει μια αλλαγή θα δούμε το θέμα με την ομοσπονδία.  Δεν βλέπεις κάποια επιχειρηματολογία στην επιστολή. Το ζητούμενο είναι να υπάρχει μια κοινή απόφαση. Να μην είναι απόφαση που να αλλάζει ένα καθεστώς για κάποιους μήνες. Επειδή είχαμε ξανά την εμπειρία με τους ξένους διαιτητές και θυμόμαστε πολύ καλά τι έγινε. Ο Απόλλωνας θα πρέπει να παρουσιάσει την στρατηγική και εμείς θα είμαστε εκεί να ακούσουμε. 
Αν θα υπάρξει μια απόφαση που θα αφαιρέσει το στοιχείο της προκατάληψης, σαφώς είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε. Δεν ξέρω σε ποιο πρωτάθλημα δεν υπάρχει συζήτηση για τη διαιτησία.  Εμείς περιμένουμε τις εξελίξεις και ως ΑΠΟΕΛ είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε οτιδήποτε».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο