Πίττας, για Εθνική, κάρτα, Απόλλωνα και πρωτάθλημα

Διαβάστε τι δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο παλαίμαχος άσος των Κυπριακών γηπέδων Πάμπος Πίττας, σχετικά με τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας, το πρωτάθλημα μας αλλά και για την κάρτα φιλάθλου. 

Αναλυτικά:  

«Είναι ένα παιχνίδι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Εθνική μας. Ειδικά στην Κύπρο θεωρώ ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιανδήποτε αντίπαλο. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο μπορούμε να κερδίζουμε και να βάλουμε βάσεις για τα επόμενα χρόνια». 

«Τα νέα παιδιά που βρίσκονται στην Εθνική Σκωτίας μπορούν να κάνουν την διαφορά και γι’ αυτό βρίσκονται εκεί». 

«Είμαι εξ’ αυτών που λέει πως σε μια ομάδα για να είναι καλή ομάδα χρειάζονται και οι νέοι και οι παλιοί. Σιγά-σιγά έχουν μπει στην ομάδα μας αρκετοί ταλαντούχοι νεαροί ποδοσφαιριστές. Έχουμε ένα καλό σύνολο και να γίνει σωστή διαχείριση τα επόμενα χρόνια θεωρώ ότι και με μακροπρόθεσμους στόχους θα κάνουμε κάτι καλό». 

«Είτε σε Εθνικό είτε σε σωματειακό επίπεδο ο προπονητής κρίνεται πάντα εκ του αποτελέσματος. Δεν θα πω αν είναι καλός ή κακός ο απολογισμός του. Ο Σιμόν έδωσε ευκαιρίες σε παίκτες και νιώθω πως οι παίκτες δικαίως βρίσκονται εκεί μαζί του». 

«Ο κόσμος να είναι διπλά στην ομάδα. Η Εθνική είναι ομάδα όλων των Κύπριων». 

Για τους ξένους διαιτητές: «Εναπόκειται στα ίδια τα σωματεία και στην ΚΟΠ»

«Εγώ θεωρώ πως η κάρτα φιλάθλου δεν είναι αυτή που άφησε τον κόσμο εκτός από τα γήπεδα. Δεν γίνεται να πηγαίνουμε στα γήπεδα και να είναι άδεια. Θα πρέπει να βρεθούν οι λύσεις για να φέρουμε τον κόσμο στα γήπεδα». 

«το σημαντικότερο από όλα έχουν δυναμώσει αρκετά όλες οι ομάδες. Και από της διαχρονικά μεγάλες ομάδες. Βλέπουμε 6-7 ομάδες ανταγωνιστικές στα πάνω στρώματα, όπως φυσικά και στα κάτω»

«Αυτό που πρέπει να έχει ο Απόλλωνας αυτή τη στιγμή είναι ηρεμία. Αν κέρδιζε τον ΑΠΟΕΛ θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα. Έχει μπροστά του 4 παιχνίδι στην Λεμεσό τα τρία και να θέλει να μιλά για κάτι στην φετινή σεζόν θα πρέπει να πάρει όλους τους βαθμούς». 

«Βλέπουμε μια Ανόρθωση που ξέρει τι θέλει, η Ομόνοια έχει δυναμώσει πάρα πολύ, το ΑΠΟΕΛ είναι εκεί παίρνει τους βαθμούς. Η ΑΕΚ παρά τα προβλήματα είναι εκεί και θεωρώ πως ο Απόλλωνας με την δυναμική που θα αποκτήσει θα είναι εκεί»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο