«Μπορεί να παίξει και πάλι για Παναθηναϊκό του Γιάννου»

Καλά-καλά δεν ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ο Τσάβι Ρόκα και τα σενάρια έχουν ήδη ξεκινήσει ως προς τους πιθανούς στόχους του Ισπανού τεχνικού διευθυντή για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού.

Ελλαδικό δημοσίευμα φέρνει στο προσκήνιο την περίπτωση του Απόστολου Γιάννου. Ο Ρόκα είχε φέρει τον Ελληνοαυστραλό διεθνή στην ΑΕΚ τον Γενάρη του 2018, σε μια εποχή που απασχολούσε και τον Παναθηναϊκό. Με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sport24.gr αναφέρει ότι η περίπτωσή του είναι πιθανόν να απασχολήσει ξανά τους «πράσινους».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει σχετικά:

«Ενας από τους παίκτες, που πήρε ο Ρόκα στην ΑΕΚ Λάρνακας τον Γενάρη του 2018, ήταν ο Απόστολος Γιάννου. Τότε το όνομά του είχε παίξει και για τον Παναθηναϊκό, αλλά προτίμησε να πάει στην ΑΕΚ, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης του Παναθηναϊκού . Ο Γιάννου τα πάει μία χαρά στην ΑΕΚ και το ερχόμενο καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του. Ας το έχουμε υπόψη μας, διότι μπορεί το όνομά του να παίξει και πάλι για τον Παναθηναϊκό, που θα ενισχυθεί στην επίθεση».
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο