«Υπάρχουν κομμάτια στο νομοσχέδιο που εμπίπτουν σε φασιστικές ιδεολογίες»

Για την επιστολή που έστειλε ο Ανδρέας Σοφοκλέους για το θέμα της κάρτας φιλάθλου, αλλά και τα αγωνιστικά νέα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της: 

Για την επιστολή που απέστειλε ο Ανδρέας Σοφοκλέους για την κάρτα φιλάθλου: «Αυτό που είχαμε προτείνει και πριν από εννέα μήνες και τώρα είναι την τροποποίηση του νόμου. Υπάρχουν κομμάτια που εμπίπτουν σε φασιστικές ιδεολογίες. Τα είχαμε σημειώσει επιγραμματικά και στην επιστολή που στείλαμε πριν εννέα μήνες και δεν πήραμε καμία απάντηση. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι το μέτρο διώχνει τον κόσμο από τα γήπεδα. Η μείωση είναι δραματική, δεν μπορούμε να καλύψουμε καν τα έξοδα του γηπέδου, κάτι που δεν είχε συμβεί τα προηγούμενα χρόνια. Υπάρχει μείωση και από άλλους παράγοντες, δεν το μετράμε αυτό αλλά το ποσοστό που δεν έρχεται λόγω κάρτας. Το πιο δημοφιλές άθλημα θα το καταντήσουμε αδιάφορο. Στην ΑΕΛ είναι ξεκάθαρο ότι η μεγαλύτερη μερίδα δεν έρχεται για την κάρτα φιλάθλου. Μας έχει πλήξει δραματικά».

Για τους τραυματίες: «Με τον Ντόσα δεν έχουμε εντολή από το ιατρικό επιτελείο να ξέρουμε ακριβώς την κατάσταση. Είναι καλύτερα, υπήρξε πρόοδος, όμως πρέπει πρώτα να δούμε με τον γιατρό πώς θα συνεχίσουμε. Ευελπιστούμε ότι Χουράδο, Αντάμοβιτς, Τόρες και Γκαστανιάγα θα ακολουθήσουν το πλήρες πρόγραμμα. Γκοντάλ και Γκαζαριάν ακολουθούν ατομικό. Ο Μεντόγεβιτς θα περάσει από MRI για να δούμε αν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο