Ιδιάκεθ: "Όλοι υποφέρουν στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας"

"Όλοι υποφέρουν στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας", ήταν ένα από τα σχόλια του τεχνικού της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ στη σημερινή του συνάντηση με τα ΜΜΕ. Διαβάστε αναλυτικά το πως προσεγγίζει το παιχνίδι ο Βάσκος προπονητής, τη γνώμη του για το ρόστερ, την αιτία για τους τραυματισμούς αλλά και την ντρίμπλα που έκανε για την μεταγραφική Ιανουαρίου...

Το SPORTIME είναι εκεί και σας μεταφέρει όλα όσα θα ειπωθούν:

Δεδομένη η απουσία Ακοράν από το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Οι Σάστρε, Απόστολος και Τρισκόφσκι υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι στην αποστολή. 

Οι δηλώσεις του Ιμανόλ Ιδιάκεθ: 

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: "Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, με τη Νέα Σαλαμίνα είναι δύσκολος αντίπαλος, δύσκολο γήπεδο. Όλες οι ομάδες υποφέρουν στην έδρα της Σαλαμίνας, δεν αφορά μόνο εμάς. Με τον ΑΠΟΕΛ ητττήθηκε αλλά γνώρισε την ήττα. Είναι ομάδα που δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, όμως τώρα είναι στην καλύτερη της φάση στη σεζόν, θα πρέπει να προσαρμοστούμε, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε στη νίκη."

"Προσπαθούμε για να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Στο ξεκίνημα της σεζόν η ιδέα και το πλάνο ήταν ξεκάθαρη, όμως από ένα σημείο και μετά από κάθε παιχνίδι είχαμε προβλήματα. Προσπαθείς να βρίσκεις λύση και να ξεπερνάς τα προβλήματα. Δεν είναι εύκολο, το θετικό είναι ότι παλεύουμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να έχεις το σωστό πνεύμα. Πρέπει να ελέγχουμε περισσότερα τα παιχνίδια. Να παίξουμε σύμφωνα με το επίπεδο και τις δυνατότητες μας. Τώρα με τη Νέα Σαλαμίνα πάμε σ' ένα γήπεδο που παραδοσιακά έχουμε δυσκολίες. Είναι στο χέρι μας, να πάμε εκεί και να αντιστρέψουμε τα συναισθήματα".

Για την κακή παράδοση με τη Νέα Σαλαμίνα: "Είναι αριθμοί και στατιστικά, ελπίζω δηλαδή να είναι μόνο αυτό. Η παράδοση είναι για τους δημοσιογράφους, δεν παίζει ρόλο το παρελθόν. Αυτό το παιχνίδι είναι μία νέα ευκαιρία για μας".

Για την μεταγραφική Ιανουαρίου: "Μένω απλά συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του Σαββάτου, δεν είναι δική μου δουλειά, υπάρχει τεχνικός διευθυντής. Εγώ προετοιμάζω την ομάδα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το ρόστερ και έχω την άποψη ότι μόλις όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι όλοι στη διάθεση μας δεν θα φοβόμαστε κανένα αντίπαλο"

"Για τους τραυματισμούς υπάρχουν πολλοί λόγοι, προσπαθούμε να τους αναλύσουμε όλους έναν προς έναν. Το αναλύσαμε εμείς οι ίδιοι, το προσπαθούμε καθημερινά να το αλλάξουμε. Είτε την προπόνηση, είτε την αποθεραπεία. Θέλουμε να βελτιωθούμε, αλλάξαμε την καθημερινότητα μας για να βρεθούν οι λύσεις. Είναι πολύ σημαντικό πρόβλημα για εμάς αυτό. Σας διαβεβαιώ ότι το δουλεύουμε όλοι για να μην έχουμε και θέματα στο μέλλον".

Για το σύστημα: Δεν αφορά την απόδοση το σύστημα που επέλεξα με τη Δόξα. Κάποιες φορές μπορεί να επηρεάσει, κάποιες όχι. Ο τρόπος που θα προσαρμοστείς στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, αυτό παίζει ρόλο. Παραδέχομαι ότι επηρεάζει κάποτε το σύστημα, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Το σημαντικό να βρεις τους διαδρόμους στο ματς.

Για τον ποιον ποδοσφαιριστή θεωρεί τον πιο επικίνδυνο της Νέας Σαλαμίνας: "Δεν είναι μόνο ένας ποδοσφαιριστής, όταν αμύνονται είναι αρκετά συμπαγής. Είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Με τον Κίνγσκλει στην κορυφή της επίθεσης και τον Κωστή πίσω του είναι αρκετά γρήγορη. Είναι από τις ομάδες που έχουν ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι τους, ανα πάσα στιγμή μπορεί να σε σκοτώσει στο παιχνίδι. Εκεί που νομίζεις ότι έχεις την κατοχή, μπορεί κάτι να γίνει και να το χάσουμε. Δεν πρέπει να τους δώσουμε χώρους και να μην τους επιτρέψουμε να γίνουν επικίνδυνοι".

Οι δηλώσεις του Θωμά Ιωάννου: 

"Πάντα με τη Σαλαμίνα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, θα πάμε για να χτυπήσουμε το παιχνίδι για τη νίκη. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, είναι ο 12ος παίκτης για να μας δώσει ώθηση ώστε να έρθουν πιο εύκολα οι τρεις βαθμοί. Γνωρίζουμε την κακή παράδοση με την ΑΕΚ, όμως πάμε για τη νίκη. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και είμαστε έτοιμοι γι' αυτό το παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι η ομάδα δεν αποδίδει στο 100% των δυνατότητων μας, θα αρχίσουμε με τη Νέα Σαλαμίνα για να παίζουμε πιο ωραίο παιχνίδι, ώστε να έρθουν και τα αποτελέσματα".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο