Χαμπουλάς: «Είναι υποτιμητικό να έρθουν ξένοι διαιτητές» (video)

Ο πρόεδρος της εταιρείας Ανόρθωσις Ευγένιος Χαμπουλάς ήταν καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» της τηλεόρασης του ΣΙΓΜΑ. Μίλησε για την υπόθεση του πρώην προέδρου Ανδρέα Παντελή αλλά και για το καυτό θέμα των ξένων διαιτητών.

«Η Ανόρθωση έχει σταματήσει να ταλαιπωρείται από την στιγμή που έχουν μπει οι διαδικασίες όσο αφορά την διαχείριση και την σωστή διακυβέρνηση της εταιρείας. Αυτή είναι μια υπόθεση που απασχόλησε τα όργανα της εταιρείας και του συλλόγου πέρσι. Έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης και εμείς εργαζόμαστε με απόλυτη προσήλωση προς το πώς θα εξυγνιασουμε τα οικονομικά  της εταιρείας και πώς να αλλά και πώς να δημιουργήσουμε τις οικονομικές προϋποθέσεις για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της οι οποίοι πάντοτε πρέπει να είναι πρωταγωνιστικοί. Υπάρχουν κάποια θέματα που πιθανόν να έχουν ποινική υφή και κάποια άλλα αστικά. Δεν θα μπω σε αριθμούς. Υπάρχουν κάποια ευρήματα τα οποία είχαν συμπεριληφθεί στους λογαριασμούς της εταιρείας για το 2018 και το οποία είχαν προσυπογράψει πρώην σύμβουλοι. Ευρήματα τα οποία τέθηκαν ενώπιον των νομικών μας συμβούλων οι οποίοι χειρίστηκαν το θέμα».

Ο Χαμπουλάς στο "Πρωτοσέλιδο"

 

«Δεν πιστεύω»

Ο πρόεδρος της εταιρείας Ανόρθωσις αναφέρθηκε και στη συζήτηση που γίνεται για κάθοδο ξένων διαιτητών. «Αυτή ήταν μια μέθοδος που ακολουθήθηκε και στο παρελθόν. Κατά καιρούς ήρθαν ξένοι διαιτητές, τι έγινε; Είναι ένα μέτρο το οποίο είναι προσωρινό, δεν είναι ουσιαστικό και ακριβώς για τον λόγο αυτό και με όλη την εκτίμηση που έχω για τον πρόεδρο του Απόλλωνα έχω διαφωνήσει. Δηλώνω έτοιμος αν και εφόσον κληθούμε από την ΚΟΠ, η οποία δημόσια πρέπει να τοποθετεί για το τι πιστεύει, να συζητήσουμε το θέμα διαιτησίας στην ολότητα του. Ναι υπάρχουν αρκετά σημάδια βελτίωσης της διαιτησίας στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια αλλά φυσικά πάντα θα υπάρχουν παράπονα. Το μέτρο των ξένων διαιτητών δεν πιστεύω να βοηθήσει και επίσης το θεωρώ και υποτιμητικό. Δηλαδή στην Κύπρο δηλώνουμε και σε αυτόν τον τομέα ανίκανοι;»   

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο