Με φάρο το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αναμένεται να δώσει ο Εθνικός Άχνας την ερχόμενη αγωνιστική ο  οποίος θα αναμετρηθεί με την Ανόρθωση στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο «μοιάζει» αρκετά με το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα.

Σίγουρα πρόκειται για δυο διαφορετικές ομάδες όμως η προσέγγιση του παιχνιδιού θα είναι η ίδια. Τι έκανε λοιπόν η ομάδα της Άχνας στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα και θέλει να το επαναλάβει; 

Απλούστατα έδωσε έμφαση στο αμυντικό κομμάτι, έκλεισε μαεστρικά όλους τους διαδρόμους στην εστία του Μπογκατίνοβ. Και έψαχνε με τη σειρά της την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις.

Κάπως έτσι αναμένεται να προσεγγίσει το παιχνίδι της Λάρνακας η ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη. Σίγουρα όμως πρέπει παίκτες κλειδιά όπως οι Κονέ, Κοστόφσκι και Γκουντόμπιακ να βρεθούν σε καλή μέρα έτσι ώστε να πάρουν πρωτοβουλίες,  να κουβαλήσουν τη μπάλα μπροστά, και να δίνουν ανάσες στη μεσοαμυντική γραμμή η οποία θα έχει μπόλικη δουλειά να κάνει.

Είναι ένα παιχνίδι που με ενδεχόμενο βαθμολογικό κέρδος θα δώσει άλλο αέρα στο σύνολο της  Άχνας στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή.
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο