Πουρσαϊτίδης: «Έίμαστε και πάλι εδώ»

Χαρούμενος για τη νίκη της Νέας Σαλαμίνας εμφανίστηκε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός ευχαρίστησε τον κόσμο και έστειλε το μήνυμα ότι η ομάδα του είναι και πάλι εδώ, παρά τις αποχωρήσεις του καλοκαιριού. 

«Όσον αφορά στο παιχνίδι ο συνάδελφος με κάλυψε. Νομίζω δημιουργήσαμε αρκετά προβλήματα στον αντίπαλο. Η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας, είχε κάποιες προϋποθέσεις, αλλά εμείς είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε ακόμα ένα γκολ. Παίζαμε με μια ομάδα που ακόμα και στα κακά της κέρδιζε και αυτό λέει πολλά. Μας δημιούργησαν αρκετά προβλήματα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό και έδωσαν τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το πρωτάθλημα ακόμα δεν είναι ούτε καν στα μέσα, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Να έχουμε σκυμμένα τα κεφάλια, να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να προχωράμε. Σήμερα ένιωσα τον κόσμο μας να είναι ο 12ος παίκτης. Εκεί που τον χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Θέλουμε να πούμε ένα ευχαριστώ στους φιλάθλους μας. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Κάτω κεφάλια και προχωράμε. Καλή συνέχεια στον συνάδελφο.

Η δουλειά γίνεται πάνω από δύο χρόνια, υπάρχει ένα κορμός, μια νοοτροπία και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Παρ’ όλο που χάσαμε καλούς παίκτες, είμαστε και πάλι εδώ».

Για τον Κωστή..

«Δεν ξέρουμε, ένιωσε μια ζάλη, έπρεπε να αντικατασταθεί».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο