Λάζος: "Ουδέποτε αμφισβητήθηκε η δουλειά του Πουρσαϊτίδη"

Δηλώσεις από τον Δημήτρη Λάζο από πλευράς Νέας Σαλαμίνας είχαμε στο Ράδιο Πρώτο. Μίλησε για το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του, το επόμενο παιχνίδι με Απόλλωνα αλλά και τη δουλειά του Σάββα Πουρσαϊτίδη. 

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Λάζου στο Ράδιο Πρώτο:
«Όταν κερδίζεις σίγουρα βρίσκεσαι σε καλό φεγγάρι, όταν κερδίζεις η εβδομάδα σε όλους τους τομείς είναι πολύ καλύτερη. Χρειαζόμασταν μία νίκη απέναντι σ’ ένα μεγάλο αντίπαλο. Φτάσαμε κοντά στα ματς με ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση, ευτυχώς τα καταφέραμε με την ΑΕΚ. Πήραμε ψυχολογική και βαθμολογική ώθηση. Είναι αυτό που λέγαμε ότι η κατάσταση στα αποδυτήρια είναι αρκετά καλή. Στο ξεκίνημα έφυγαν αρκετοί, αντικαταστάθηκαν και ήταν φυσιολογικό αυτό που βλέπαμε. Βλέπουμε να αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο, τα τελευταία δύο χρόνια στο τακτικό κομμάτι είναι από τις καλύτερες. Πιστεύουμε στην προσπάθεια και ότι η ομάδα μπορεί ν’ ανέβει πολύ περισσότερο και μιλώ για αγωνιστικά. Ούτε από μέρους της διοίκησης υπήρξε πανικός, αλλά προβληματισμός ναι. Το πιο σημαντικό είναι ότι και διοίκηση και προπονητές και ποδοσφαιριστές έχουν κοινό στόχο. Είναι και κάποιες φορές που δεν περνά από τα πόδια μας το αποτέλεσμα. Αυτό που θέλουμε να γνωρίζει ο κόσμος είναι ό, τι κάνουμε για να αποδίδει η ομάδα καλύτερη. Ουδέποτε αμφισβητήθηκε η δουλειά του Σάββα Πουρσαϊτίδη, αμφισβητήθηκε η δουλειά του Σάββα Πουρσαϊτίδη, αποδείξαμε ότι στόχος είναι η σταθερότητα σε όλους τους τομείς. Τα βλέπουμε καθημερινά και γνωρίζουμε τι γίνεται στις προπονήσεις, αν εντοπίζαμε το παραμικρό θα κινούμαστε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Θέλουμε να είμαστε ενωμένοι».

«Αρχίζει κανονικά σήμερα η προετοιμασία για Απόλλωνα, ο Μαριάνοβιτς είναι εκτός λόγω καρτών. Η περίπτωση του Μαουρίσιο θ’ αξιολογηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο Απόλλωνας με μισή ευκαιρία μπορεί να πετύχει γκολ. Πάμε συγκεντρωμένοι, είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο