Ώρα για αποδείξεις, ώρα για αντεπίθεση

Ακριβώς στο μέσο της βαθμολογίας ο Απόλλωνας, έχοντας χάσει περισσότερους βαθμούς (16) από όσους έχει κερδίσει (14) και χωρίς να χρωστά παιχνίδια, ετοιμάζεται για την αντεπίθεση του … με την ολοκλήρωση του Α’ γύρου. Χάθηκε αρκετό έδαφος για διάφορους λόγους και θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια για αντιστροφή των βαθμολογικών δεδομένων. Το γνωρίζουν στον Απόλλωνα και δηλώνουν αποφασισμένοι για δυναμικό «come buck».  

Και το δυναμικό «come buck» δεν θα έρθει μόνο μέσα από συνεχόμενες νίκες, αλλά μέσα και από την ενίσχυση που θα γίνει τον Γενάρη. Η απάντηση στο καίριο ερώτημα αν ο Απόλλωνας μπορεί να επανέλθει θα το δώσει μόνο το γήπεδο. Ο Σωφρόνης Αυγούστη πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει και έχει κάθε λόγο να το πιστεύει. Παρά τις κάποιες αδυναμίες στο ρόστερ υπάρχει ποιότητα και εμπειρία που μπορούν να σπρώξουν την ομάδα, μέχρι να γίνει η ενίσχυση τον Γενάρη.

Ο Απόλλωνας εισέρχεται σε μια κρίσιμη καμπή αγώνων μέχρι τα Χριστούγεννα και ενδεχομένως και καθοριστική για τη μελλοντική του πορεία. Αρχής γενομένης από σήμερα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Παρά το φορμάρισμα της αντιπάλου του, δεν χωρά άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης, αφού στη συνέχεια έρχονται κολλητά δύο μεγάλα ντέρμπι (και πάλι στο «Τσίρειο») με ΑΕΚ και Ανόρθωση.

Είναι πασιφανές ότι πρόκειται για μια τριάδα αγώνων, στην οποία ο Απόλλωνας καλείται να δώσει αποδείξεις και να χτίσει την αντεπίθεση. Με 3χ3 νίκες μειώνει διαφορές και μπαίνει στο 2020 δυνατός για πιο μεγάλα πράγματα. Βεβαίως, μετά την τριάδα των αγώνων στο «Τσίρειο» και πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων, ακολουθεί η δύσκολη έξοδος στην Πάφο, αλλά για την ώρα εκείνο που προέχει είναι εκμεταλλευτεί την έδρα του και να ξαναχτίσει μια δυναμική που τον βοηθήσει στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο