Ντολ: "Τα πόδια ήταν βαριά, περήφανος για τους παίχτες μου"

Ο Τόμας Ντολ τόνισε στη δημοσιογραφική διάσκεψη ότι και οι δυο ομάδες άξιζαν να κερδίσουν, δήλωσε περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του και υπογράμμισε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο.

«Νομίζω σήμερα το παιχνίδι ήταν πολύ έντονο με πολύ καλή ατμόσφαιρα. Ένας αγώνας είχε ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και στις δυο ομάδες άξιζε η νίκη. Είμαι περήφανος για τους παίχκτες μου. Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι την περασμένη Πέμπτη σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Τα πόδια των παιχτών μου ήταν πολύ βαριά και υπήρχε κούραση. Η Ομόνοια είναι μια πολύ καλή ομάδα ήταν ένας πολύ καλός αντίπαλος. Τελειώσαμε στο 0-0 χάσαμε το πέναλτι από το οποίο θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Είμαι ικανοποιημένος για την απόδοση που είχαν οι παίκτες».

Για το πρώτο του ντέρμπι αιωνίων

«Ήταν μια καλή ατμόσφαιρα. Δεν είναι ευχάριστο να παίζεις σε άδεια γήπεδα. Παίξαμε σε στάδια γεμάτα στην Αγγλία και στη Γερμανία.  Δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα.  Είχαμε πάρα πολλές χαμένες μπάλες Στο τέλος της ημέρας είμαι ευχαριστημένος.  Ήταν ένα καλό ντέρμπι». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο