Το «αλίμονο» του Αυγουστή και μεταγραφές

Για όλους και για όλα μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα Σοφρώνης Αυγουστή ο οποίος τοποθετήθηκε και για τους στόχους της ομάδας μετά και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου πρωταθλήματος. 

Ο Απόλλωνας πλέον βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς και έχοντας για την ώρα στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. 

Σημαντικές ήταν και οι τοποθετήσεις του Κύπριου τεχνικού όσο αφορά τον στόχο της ομάδας τονίζοντας: «Όταν είσαι Απόλλωνας και τα τελευταία εφτά χρόνια προσπαθείς για το πρωτάθλημα και στο τέλος βγαίνεις Ευρώπη, αλίμονο να βλέπεις πιο κάτω από την Ευρώπη. Κάναμε βήματα τον τελευταίο μήνα αλλά ακόμα είμαστε μακριά. Τα τρία αυτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα είναι σημαντικά για να πούμε ότι μπήκαμε ξανά στη διεκδίκηση των στόχων. Θα παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τους τρεις βαθμούς για να φτάσουμε πιο κοντά στην κορυφή. Κάποια πράγματα δεν εξαρτούνται από τα δικά μας πόδια, βλέπουμε και τους άλλους».

Ο Σοφρώνης Αυγουστή τόνισε ανάμεσα σε άλλα πως θα γίνουν μετεγραφές ενόψει Ιανουαρίου και πως αυτοί που θα έρθουν θα πρέπει να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα όχι μόνο βαθμολογικά αλλά να την ανεβάσουν και επίπεδο. 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο