Τιμούρ για ΑΕΛ και ενίσχυση

Διαβάστε τι ανέφερε στη διάσκεψη Τύπου μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ, ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια. 

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Χωρίς τη βοήθεια από τον κόσμο, από αυτούς που αγαπούν την ομάδα και έρχονται στην ομάδα σε κάθε παιχνίδι δεν θα βρισκόμασταν εδώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους παίκτες. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Μπορεί το σκορ να λέει ότι ήταν εύκολο, όμως δεν ήταν έτσι. Δεν ήμασταν τόσο καλοί όπως τα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι καλή ομάδα η ΑΕΛ. Δεν θα ήταν εύκολος αντίπαλος για κανένα. Βρήκαμε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουμε όμως αυτό που έχει σημασία, είναι ότι είμαστε εκεί που πρέπει και συνεχίζουμε. Κερδίσαμε μια καλή ομάδα, που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο, όμως όπως είπε και ο Ντούσαν, βάλαμε το πρώτο και το δεύτερο γκολ στο α’ ημίχρονο και ήταν πιο εύκολη η δουλειά για εμάς. Συνεχίζουμε. Η ΑΕΛ είναι καλή ομάδα και δεν θα είναι εύκολη για κανένα», ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι.

Σε ερώτηση για τη μεταγραφική περίοδο και εάν θα ενισχυθεί η Ανόρθωση, ο Γεωργιανός δήλωσε:
«Είμαστε μια χαρά. Δεν μπορώ να πω ούτε ναι, ούτε όχι, αν θα γίνει ενίσχυση. Τώρα είμαστε ευχαριστημένοι, αν υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, θα δούμε. Έχουμε παίκτες που μπαίνουν μέσα και προσπαθούν. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Αυτή τη στιγμή πάμε καλά. Έχουμε καλή πορεία και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Απόλλωνας».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο