Ωραία μου Κυρία

Κατά γενική ομολογία η Ανόρθωση αποδίδει το πιο ελκυστικό ποδοσφαιρικό θέαμα ως τώρα στην ποδοσφαιρική χρονιά. Έχει ουσία στο παιχνίδι της, σύνολο που από ποιους ποδοσφαιριστές και αν απαρτίζεται δεν αλλάζει εικόνα και έναν Ρούμπεν Ράγιος σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Ναι, η Ανόρθωση έχει όλα τα φόντα να κατακτήσει τον φετινό τίτλο. Το έχει αναφέρει πολλές φορές ο Τιμούρ Κετσπάγια και όταν το λέει ο «καπετάνιος» της ομάδας δεν υπάρχει λόγος κάποιος άλλος να τον αμφισβητεί.

Εντυπωσιακά
Η νίκη επι της ΑΕΛ ήταν η όγδοη σε 11 αγώνες. Η μοναδική ομάδα με τις περισσότερες νίκες. Εντός έδρας έχει κατακτήσει πέντε φορές την νίκη, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Εκτός έδρας μαζί με την Ομόνοια έχει πετύχει τρεις νίκες. Συνολικά έχει πετύχει 25 τέρματα διαθέτοντας την καλύτερη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος με μέσο όρο 2.27 ανά αγώνα. Πολύ σημαντικό στοιχείο το γεγονός ότι διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή στα εκτός έδρας παιχνίδια, έχει δεχθεί μόλις τέσσερα τέρματα.  Από τους 27 βαθμούς συγκομιδή, οι 16 ήρθαν από τους εντός έδρας αγώνες και οι 11 από τους εκτός.
Η φετινή Ανόρθωση δείχνει ότι διαθέτει πλούσιο υλικό. Άλλωστε φαίνεται από το γεγονός ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει χρησιμοποιήσει 21 ποδοσφαιριστές σε 11 αγώνες. Από αυτούς οι οκτώ έχουν βρεί δίκτυα.

Σκοράρει σε όλα τα τέρματα
Εντυπωσιακό επίσης στοιχείο για την φετινή Ανόρθωση είναι ότι στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίκτυα σε όλα τα τέταρτα ενός αγώνα με το καλύτερο να είναι το πρώτο του β` ημιχρόνου όπου έχει σημειώσει έξι.
0-15               3
15-30             4
30-45             5
45-60             6
60-75             4
75-90             3

Προηγείται…κερδίζει
Όσες φορές έχει προηγηθεί η Ανόρθωση πάντα στο τέλος πανηγυρίζει την κατάκτηση των τριών βαθμών. Στις τρεις ισοπαλίες που έχει καταγράψει έμεινε δυο φορές στο 0-0 ενώ με την Ν.Σαλαμίνα βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Τα ημίχρονα της εντός έδρας
1-1    5 φορές
Χ-Χ                  Ι φορά

Τα ημίχρονα της εκτός έδρας
Χ-Χ                  2 φορές
2-2                  3 φορές
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο