Αν και δύσκολες… τις έκανε εύκολες 

Ήρθε την τελευταία στιγμή με άγνωστο το στάδιο ετοιμότητας του για να αντικαταστήσει τον τραυματία Ουζόχο. Ο Φαμπιάνο όχι μόνο τον αντικατέστησε αλλά οι φίλοι της ομάδας πάνε να ξεχάσουν σιγά-σιγά πως στο τέρμα πριν τον Βραζιλιάνο υπήρχε και ο Ουζόχο.

Άτυχος ο νεαρός νιγηριανός τυχερός ο Βραζιλιάνος και η Ομόνοια η οποία στο πρόσωπο του βρήκε και πάλι (ήταν και ο Ουζόχο) ηρεμία. 
Καταρχήν ο Φαμπιάνο πραγματοποίησε 3 εξαιρετικές επεμβάσεις στον αγώνα με την Δόξα και ήταν και αυτός ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.

Μπορούμε να πούμε πως με τις επεμβάσεις του έκλεψε την δόξα από την φοβερή εκτέλεση φαουλ του Μποτεάκ. 

Όπως και να έχει είναι αυτό που ψάχνει κάθε ομάδα πάνω σε ένα τερματοφύλακα. Τρεις φορές απείλησε η Δόξα και στις τρεις ο Φαμπιάνο το έκανε να φαίνεται πολύ εύκολο. 

Ο Βραζιλιάνος κίπερ μετρά μέχρι στιγμής 7 αγώνες με την πράσινη φανέλα. Κράτησε το μηδέν για τέταρτο σερί παιχνίδι ενώ έφτασε τα 5. Κρατά το αήττητο της Ομόνοιας από την ημέρα που κάθισε κάτω από την εστία και σίγουρα δίνει μια ηρεμία στην ομάδα αφού οι αντίπαλοι επιθετικοί θα πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο για να τον νικήσουν. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο