"Η Ομόνοια είναι καλύτερη οργανωτικά από τον ΑΠΟΕΛ"

Φιλοξενούμενος στην αθλητική εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και θέαμα» ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, πρώην προπονητής και μέλος της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου. 

Διαβάστε τις πιο σημαντικές τοποθετήσεις του

- «Μπορεί εμείς να δυσαρεστηθήκαμε, αλλά ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια. Φαίνεται ότι έφτιαξε μια καλή ομάδα…»

- «Ο Απόλλωνας μπαίνει αποφασιστικά στον κάθε αγώνα και αναγκάζει τον αντίπαλο σε παθητικό ρόλο, εκτός κι αν βρει ομάδα που μπορεί να ελέγξει τον ρυθμό. Και η Ανόρθωση είναι ομάδα που μπορεί να το κάνει. Το πρωτάθλημα το έχασε με τέτοιο ή παρόμοιο τρόπο…»

- «Η ΑΕΚ έχει την ίδια φιλοσοφία, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει τους παίκτες για να την υποστηρίξει αυτή τη φιλοσοφία. Στην άμυνα άλλαξαν πολλά… Χάθηκε η εγκεφαλικότητα του Λαρένα από το χώρο του κέντρου. Έμεινε ο Τρισκόφσκι για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά».

- «Η Ομόνοια διαφοροποιήθηκε από τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό το πέτυχε, είναι βελτιωμένη, το ερώτημα είναι αν θα κρατηθεί εκεί μέχρι το τέλος, ή αν θα πάρει το πρωτάθλημα. Επί της ουσίας στο ματς με το ΑΠΟΕΛ ήταν λίγο καλύτερο, αλλά η Ομόνοια ήταν πιο οργανωμένη ομάδα. Το πρώτο στοίχημα κερδήθηκε, απομένει να δούμε αν θα έχει τις αντοχές μέχρι το τέλος… Υπάρχει μια αργή ανάπτυξη στη μεσαία γραμμή. Αν βρει τους τρόπους και ξεκουράσει κάποιους παίκτες που είναι μεγάλοι σε ηλικία, τότε μπορεί να μείνει εκεί, ναι».

- «Στο θέμα της οργάνωσης, είναι καλύτερη η Ομόνοια μέχρι στιγμής από τον ΑΠΟΕΛ. Οργανωτικά είναι καλύτερη…»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο