Ατάκες για ΑΠΟΕΛ: ''Οι οπαδοί είναι...''

Ο πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ, Χέσους Ρουέδα, μίλησε σε Ισπανικό Μέσο ενόψει του αγώνα με τη Σεβίλλη στο ΓΣΠ για τη τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά:

«Η Σεβίλλη είναι σίγουρα το φαβορί. Είναι φυσιολογικό. Αλλά αυτό το παιχνίδι έχει κάποιες ιδιαιτερότητες γιατί φαντάζομαι ότι και οι δύο ομάδες δεν θα παίξουν με βασικούς παίκτες. Αφού και οι δύο έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, η πίεση είναι λιγότερη όσον αφορά το αποτέλεσμα. Υπάρχουν βέβαια και τα χρήματα που δίνει η UEFA για τη νίκη. Όλα αυτά είναι δεδομένα. Ωστόσο, καμιά από τις δύο ομάδες δεν καίγεται για να πάρει το τρίποντο».

«Το ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη, κυρίως όταν παίζει εκτός έδρας, δεν το απασχολεί να παίξει πίσω. Ξέρουν ποιες είναι οι δυνατότητές τους και συνήθως επιλέγουν να παίξουν αμυντικά. Στο ΓΣΠ, με τους οπαδούς να δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα, πάντα παρουσιάζουν άλλα πράγματα. Θα ήθελα να επισημάνω από το ΑΠΟΕΛ τις στημένες φάσεις και τους γρήγορους επιθετικούς που διαθέτουν».

«Σε στρατηγικές κινήσεις μπορούν να κάνουν πολύ επικίνδυνες καταστάσεις. Έχουν ψηλούς, μεγάλους παίκτες και συνήθως έχουν καλή απόδοση στην έδρα τους. Κυρίως, θα ήμουν επίσης προσεκτικός με τον Μούσα. Δεν ξέρω αν θα παίξει, όπως είπα προηγουμένως. Αλλά, αν το κάνει, είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ΑΠΟΕΛ. Είναι πολύ γρήγορος και κάθετος».

«Οι οπαδοί είναι καυτοί και πολύ ζωντανοί. Αν και στο πρωτάθλημα δεν πάνε καλά, έχουν περάσει στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και αυτό είναι ένα επίτευγμα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο