Γράφουν για Ιδιάκεθ και ΑΠΟΕΛ!

Μου είχε έρθει ως πληροφορία από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο Ρόκα και ο Παναθηναϊκός, έδωσα τα… χέρια. Και τη μοιράστηκα.

Αυτός θα είναι ο κουμανταδόρος. Σε όλα. Αυτονόητο στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού (τέρμα, κοινώς, το καθεστώς συναπόφασης που ίσχυσε το καλοκαίρι), έχοντας όμως πάρει και το… δαχτυλίδι από τον ίδιο τον Αλαφούζο, ο λόγος και η γνώμη του Ισπανού θα είναι πάνω απ’ όλα σε οτιδήποτε αφορά την ομάδα εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Ο Δώνης, φυσικά και το γνωρίζει, φυσικά και το αντιλήφθηκε. Και αν δεν, οι προχτεσινές δηλώσεις του Ρόκα σε μέσο της πατρίδας του, δεν άφησαν περιθώρια παρερμηνείας.

Έχω σημειώσει επίσης εδώ και καιρό, πως το «τρένο» είναι πολύ πιεσμένο. Και το βγάζει στην καθημερινότητα της ομάδας. «Φωνάζει» από μακριά. Δεν τον αδικώ φυσικά, ίσα-ίσα. Απλώς είναι μια ακόμη ένδειξη πως ό,τι δεν ένιωθε  πριν την απομάκρυνση του Νταμπίζα, το αισθάνεται, το βιώνει τώρα.

Και επίσης, αν ήμουν εγώ στη θέση του, σίγουρα δεν θα αισθανόμουν βολικά διαβάζοντας πως ο αγαπημένος του Ρόκα στην ΑΕΚ Λάρνακας, Ιμάνολ Ιντιάκεθ έλυσε χτες αιφνιδιαστικά τη συνεργασία του. Ναι, «παίζει» σοβαρά για τον ΑΠΟΕΛ, αλλά οι συγκυρίες είναι τέτοιες που δεν θέλει πολύ για να «παίξουν» με το μυαλό ενός πιεσμένου προπονητή…

Πηγή: sportime.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο