Δυνατό τεστ στο "ΠΑΠ" αναμονή για επιθετικό

Αρκετά δυνατό τεστ είναι το σημερινό φιλικό για τον Ερμή, αφού στις 18:30 θα αναμετρηθεί με την Ανόρθωση στο "Αντώνης Παπαδόπουλος". Οι "φτεροπόδαροι" που έχουν κατά κάποιο τρόπο προχωρήσει αρκετά στον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, σήμερα θα μεταβούν στην προσωρινή έδρα της Ανόρθωσης, για να τα πουν σε φιλικό επίπεδο.

Από αυτό το φιλικό ο Κώστας Καϊάφας περιμένει να δει αρκετά από τα οποία έχει δοκιμάσει όλο αυτό το διάστημα στις προπόνησεις και την προετοιμασία, απέναντι σε μία πιο έτοιμη... Ανόρθωση, έχοντας πίσω της και τα δύο επίσημα παιχνίδια. 

Οι "φτεροπόδαροι" αναμένεται να κατεβούν στον αγωνιστικό χώρο του "Παπαδόπουλος" για να δώσουν αρκετές δυνάμεις, να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο και να το απολαύσουν, αφού πάντα αυτά τα φιλικά είναι για να εξάγουν συμπεράσματα οι προπονητές. Τώρα όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ο Ερμής το ψάχνει για κεντρικό επιθετικό και ακραίο επιθετικό, στην ομάδα όμως της Αραδίππου τονίζουν ότι δεν πρόκειται να κάνουν μεταγραφή για χάρη της μεταγραφής.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο