Ενδιαφέρον για Παπαδημητρίου

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου τεχνικού διευθυντή και Ελληνικό δημοσίευμα κάνει λόγο για τον Γιάννη Παπαδημητρίου.

Το ρεπορτάζ του sdna.gr:

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού διευθυντή και προπονητή βρίσκεται η ΑΕΚ Λάρνακας, έπειτα από τις αποχωρήσεις των Άντερ Μουρίγιο και Ιμανόλ Ιδιάκεθ αντιστοίχως από τα δύο συγκεκριμένα πόστα.

Η διοίκηση του κυπριακού συλλόγου έχει αποφασίσει πρώτα να προσληφθεί τεχνικός διευθυντής και εν συνεχεία να γίνει κίνηση για την συνεργασία με καινούργιο κόουτς.

Ήδη εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις τεχνικών διευθυντών και μία από εκείνες που έχουν πέσει στο τραπέζι – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – είναι και του Γιάννη Παπαδημητρίου!

Προβεβλημένοι σύνδεσμοιΌπου κι αν είσαι, είναι και το καζίνο σου, με ολοκαίνουριες επιλογές συναρπαστικών παιχνιδιών. Πάτα εδώ!

Το προφίλ του τεχνικού διευθυντή της Ξάνθης και η δουλειά του στην ομάδα της Θράκης τα τελευταία χρόνια, αρέσει στα στελέχη της ΑΕΚ Λάρνακας, με αποτέλεσμα να έχουν συμπεριλάβει το όνομά του στην ατζέντα τους.

Ωστόσο είναι πολύ δύσκολο, αν όχι απίθανο σε αυτό το τάιμινγκ και μεσούσης της σεζόν, ο Παπαδημητρίου να αφήσει την Ξάνθη προκειμένου να κατηφορίσει στην Κύπρο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο