Αποκάλυψε νεότερα για το ιδιόκτητο γήπεδο!

Ο Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε μετά τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Σεβίλλη (12/12) που έγινε στο ΓΣΠ για τη τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ στον Super Sport FM 104.0:

Νιώθετε ανακουφισμένος; «Θα νιώσω ανακούφιση όταν επιστρέψει ο 12ος ποδοσφαιριστής στο γήπεδο».
Για τον κόσμο και το παράπονο σας: «Το είπα ότι σέβομαι την απόφαση των οργανωμένων, αλλά ο υπόλοιπος κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν έχει κανέναν λόγο να αφήνει την ομάδα να παίζει μόνη τους στους τελευταίους 15-16 μήνες. Πέρσι η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα χωρίς την συμβολή του κόσμου και αφήνω έξω του οργανωμένους που πήραν  μια απόφαση. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο πρόεδρος και ποιος είναι ο προπονητής. Αυτή η ομάδα έχει εφτά συνεχόμενα πρωταθλήματα, έπαιξε 7 φορές στους ομίλους, τι άλλο θέλει αυτός ο κόσμος. Και οι καλές εμφανίσεις θα έρθουν. Είχαμε τα θέματα με τους προπονητές αλλά υπάρχει μια διοίκηση που έδωσε το στίγμα της και τι αποτελέσματα φέρνει. Ζητάμε όχι να στηρίζουν εμάς αλλά την ομάδα τους»
Για το νέο προπονητή: «Θα κάτσουμε με τον κ. Τέτι και τον κ. Χατζηλούκα να δούμε τι θα κάνουμε. Δεν θα φύγει ο Λούκας Χατζηλούκας. Ήταν από κοινού η απόφαση να πάμε σε έναν προπονητή. Πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε και το όνειρο των ΑΠΟΕΛιστών, το ιδιόκτητο γήπεδο, είμαστε σε ένα δρόμο που θα φέρει σύντομα νέα. Τον Ιανουάριο θα ενισχυθούμε εάν και εφόσον βρεθούν οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν και θα βοηθήσουν».

Tην πορεία των κυπριακών ομάδων στις κορυφαίες ευρωπαϊκές οργανώσεις στηρίζουν η Cablenet και η ACS Cyprus

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο