Πηλακούτας: "Είναι κίνητρο το +10 από τον Απόλλωνα"

Δείτε τι δήλωσε για το αυριανό μεγάλο ντέρμπι στο Τσίρειο στάδιο από πλευράς Ανόρθωσης, ο Σάββας Πηλακούτας. 

Οι δηλώσεις του Σάββα Πηλακούτα στο Ράδιο Πρώτο:

«Αναμένουμε δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή και ανεβασμένη ομάδα όπως ο Απόλλωνας στα τελευταία του παιχνίδια. Από πλευράς μας, έχοντας υπόψη πως σ’ ένα ντέρμπι είναι ανοιχτά και τα τρία αποτελέσματα, θα παλέψουμε μόνο για τη νίκη και τους 3 βαθμούς που θα μας διατηρήσουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Και οι δύο προπονητές πιστεύω έχουν μελετήσει τα δυνατά και αδύνατα σημεία, οπόταν σε τέτοιους αγώνες κρίνεται αρκετές φορές από τις λεπτομέρειες, από πάθος και διάθεση».

«Είναι κίνητρο το +10 από τον Απόλλωνα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς της φετινή περίοδο. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια, ντέρμπι, ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει επιπλέον κίνητρα, είναι όμως ένα σημαντικό κομμάτι που χρειάζεται να το λάβουμε υπόψη μας σε ενδεχόμενο νίκης»
Για Γκαλίτσιο και Σίντελφελντ: «Θα εξαρτηθούν όλα από τη σημερινή απογευματινή τελευταία προπόνηση. Αν είναι σε θέση να βοηθήσουν το πλάνο του Κετσπάγια, τότε πιθανόν να είναι στην αποστολή ή ακόμη και στο αρχικό σχήμα».

Για Μιχάλη Ιωάννου: «Είναι ένας τρόπος για να δείξουμε ότι με σκληρή και μεθοδική δουλειά, μπορούν οι κόποι τους να ανταμειφτούν. Η ρήτρα του ήταν στις 200 χιλιάδες και θα μπορούσαν να τον αγοράσουν και θεωρήσαμε ορθό να τον διαφυλάξουμε ως σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας». 

«Είναι θέμα ωρών να εξαντληθούν τα εισιτήρια που έχουμε στη διάθεση μας. Θα έχουμε τη στήριξη τους».
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο