Όταν πήρε μπρος στην επανάληψη… 

Αυτό που έκανε απόψε ο Απόλλωνας ήταν πολύ σπουδαίο. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή κατάφερε να σπάσει το αήττητο της Ανόρθωσης, να πλησιάσει στο -4 από την κορυφή, έχοντας ένα σχεδόν τέλειο β' ημίχρονο. Είναι αλήθεια ότι στο πρώτο 45λεπτο όσο ήταν ακίνδυνη η Ανόρθωση ήταν και ο Απόλλωνας. Η διάθεση όμως με την οποία μπήκε στην επανάληψη, ήταν αυτή που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να έρθει η νίκη, η τέταρτη στη σειρά.

Η λεμεσιανή ομάδα συνεχίζει τη δική της αντεπίθεση στο πρωτάθλημα, μπορεί να είναι αρκετά μακριά από τους στόχους που έχουν όλοι θέσει από το ξεκίνημα της σεζόν, όμως η πορεία των τελευταίων αγωνιστικών, σίγουρα φέρνει μεγάλη ικανοποίηση στο "κυανόλευκο" στρατόπεδο.

Όπως πολύ σωστά τόνισε και ο Σωφρόνης, για να έχει αξία αυτή η πολύ σπουδαία και τεράστιας σημασίας νίκη επί της Ανόρθωσης, θα πρέπει να κάνει το ίδιο και στην επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης». Να χτίσει πάνω στο αποψινό δεύτερο ημίχρονο και να δώσει συνέχεια στο πρωτάθλημα, έχοντας μπροστά του την πρόκληση για το πέντε στα πέντε.

Κλειδί για το σημερινό παιχνίδι πέραν του Φώτη Παπουλή, ήταν και ο Γιαννιώτας, αφού με την είσοδο του στο παιχνίδι, άλλαξε ο ρυθμός του Απόλλωνα, η λεμεσιανή ομάδα είχε περισσότερη ταχύτητα και επιθετικά γινόταν πιο επικίνδυνη. Το -4 από την κορυφή είναι γεγονός, όμως υπάρχει ακόμη πολλής δρόμος για να φτάσει ο Απόλλωνας στα επίπεδα και στα όρια που έχει οριοθετήσει στο ξεκίνημα της χρονιάς. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο