Αν έδειχνε ότι το ήθελε περισσότερο...

Ήταν η πρώτη φορά που είδαμε την Ανόρθωση να παρουσιάζει τέτοια νωθρή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχει σημασία τα δύο συστήματα που επέλεξε ν' αγωνιστεί ο Τιμούρ, σημασία έχει ότι η Ανόρθωση άφησε το πρώτο της τρίποντο στη Λεμεσό και ήρθαν και οι πρώτες απώλειες της ομάδας. Η "Κυρία" έχασε δίκαια από τον Απόλλωνα, παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, δεν ήταν η Ανόρθωση που είδαμε στις προηγούμενες αγωνιστικές, ούτε η ομάδα πάθος του Τιμούρ.

Ο Κετσπάγια σαφώς και δεν μένει ικανοποιημένος από την σημερινή εικόνα. Δεν είναι μόνο η απώλεια βαθμών αλλά και η αγωνιστική παρουσία της ομάδας της Αμμοχώστου. 

Σαφώς και ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αυτό το γνώριζαν εξ αρχής άπαντες, όμως ίσως κανείς να μην περίμενε να παρουσιάσει αυτό το πρόσωπο η Ανόρθωση σε τέτοιου είδους παιχνίδι όπως ήταν αυτό με τον Απόλλωνα.

Σήμερα πήγαν όλα λάθος στον Κετσπάγια και στην Ανόρθωση και ήρθε όπως αναμενόταν κι η πρώτη ήττα. Η Ανόρθωση δεν έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη, γι’ αυτό και στο τέλος της ημέρας επέστρεψε στη Λάρνακα χωρίς βαθμούς. Της έλειπε η οργάνωση, ο ηγέτης όπως είπε και ο Τιμούρ, η ψυχή και το πάθος. 

Μετά το 1-0 πήγε να βγάλει αντίδραση, ήταν όμως ήδη αργά. Αν οι ποδοσφαιριστές του Τιμούρ έμπαιναν από το πρώτο λεπτό με περισσότερη διάθεση και θέληση για το διπλό, τότε όλα θα ήταν διαφορετικά για την ομάδα της Αμμοχώστου. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο