Με το "καλό" της κοστούμι στο Μακάρειο

Με στόχο το διπλό μέσα στο Μακάρειο στάδιο θα ταξιδέψει αυτή την αγωνιστική η ομάδα της Σαλαμίνας η οποία καλείται να αντιμετωπίσει τον ανεβασμένο Ολυμπιακό για την 14η αγωνιστική

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους ερυθρόλευκους και αυτό το γνωρίζει πρώτος απ' όλους ο τεχνικός της ομάδας Σάββας Πουρσαιτίδης.

Το ανέφερε άλλωστε ο Ελλαδίτης τεχνικός στη τελευταία δημοσιογραφική διάσκεψη που έδωσε, την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Ομόνοια. Ότι δηλαδή το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μπορεί να κρίνει πολλά πράγματα όσο αφορά το μέλλον της ομάδας. 

Η Νέα Σαλαμίνα θα πρέπει να «φορέσει το καλό της κουστούμι» γιατί μόνο έτσι θα έρθει η νίκη απέναντι σε ένα απαιτητικό αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα της Αμμοχώστου που δεν είναι και στα καλύτερα της, προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες και μοναδικό γιατρικό πριν φύγει το 2019 θα είναι η νίκη και μόνο η νίκη. Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι οι "ερυθρόλευκοι" ήταν αυτοί που επικράτησαν της ομάδας του Τακτακαλά, θέλοντας να πράξουν το ίδιο για δεύτερη φορά στη φετινή περίοδο. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο