Η βοήθεια από τους... έμπειρους!

Η Ανόρθωση δεν φημίζεται και τόσο για το νεανικό της ρόστερ, ο μέσος της όρος στην τελευταία εντεκάδα στο παιχνίδι που όλοι θέλουν να ξεχάσουν με την Λάτσι ήταν στο 28,72, λίγο καλύτερα τα πράγματα σε ό,τι αφορά το ηλικιακό επίπεδο της ομάδας σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι της προηγούμενης χρονιάς που ήταν με τον ΑΠΟΕΛ. Στην ήττα στο ΓΣΠ, η ομάδα του Ρόνι Λέβι κατέβηκε με μέσο όρο εντεκάδας 29,27, με τον Ισραηλινό τεχνικό να καλυτερεύει κάπως τα πράγματα.

Ο απρόσμενος αποκλεισμός από τη Λάτσι φέρνει την Ανόρθωση τώρα να δίνει μία σειρά από φιλικά, ούτως ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Δόξα στο Μακάρειο στάδιο. Το ρόστερ στην ομάδα δεν έχει ολοκληρωθεί, ο Λέβι το ψάχνει για τις λιγοστές επόμενες κινήσεις του, θέλοντας να βρει το καλύτερο. Η πίκρα που γνώρισε η ομάδα από την Ευρώπη ίσως την πεισμώσει να σταθεί στα πόδια της στις εγχώριες διοργανώσεις, αφού μόνο έτσι θα «ξεχαστεί».

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο ρόστερ που πρέπει να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα εντός αγωνιστικού χώρου, ο κόσμος έχει απαιτήσεις από αυτούς. Είναι οι Λαβόρδε από τον οποίο αναμένουν να δώσει τα πάντα, ο Ντούρις, ο αρχηγός Ζοάο Βίκτορ που τον ερχόμενο Νοέμβριο κλείνει τα 30 του, είναι ο Σίλντενφελντ, είναι ο Ντουγκλάο. Πέραν του Λαβόρδε, οι υπόλοιποι τέσσερις που ήταν και την περσινή περίοδο στο ρόστερ, θα πρέπει να αποδείξουν ότι δίκαια παρέμειναν στην Ανόρθωση.

Τα πράγματα της παραμονής τους δεν ήταν εύκολα, η διοίκηση Ανδρέα Παντελή όμως έκανε τις υπερβάσεις της για να τους κρατήσει. Η Ευρώπη πάει και όλοι οι πιο πάνω θα πρέπει να βοηθήσουν την Ανόρθωση στο νέο πρωτάθλημα να πετύχει τους στόχους της και ίσως να τερματίσει πάνω από την 3η θέση στην οποία τερμάτισε την περσινή περίοδο.
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο