Σάββας Πηλακούτας: "Δεδομένο το sold out με τον ΑΠΟΕΛ"

Δεδομένο θεωρούν στην Ανόρθωση το sold out στο ντέρμπι που έρχεται με τον ΑΠΟΕΛ στο "Αντώνης Παπαδόπουλος". 

Οι δηλώσεις του Σάββα Πηλακούτα στο Ράδιο Πρώτο:

"Εμείς δεν έχουμε μεσοβδόμαδα υποχρεώσεις, το μυαλό μας στρέφεται στον ΑΠΟΕΛ. Όλα δείχνουν ότι θα γίνει σ' ένα κατάμεστο στάδιο. Είναι ανοιχτά και τα 3 αποτελέσματα. Θα παλέψουμε για το τρίποντο, δεν θα είναι εύκολο το έργο μας. Αν ξεδιπλώσουμε τις δικές μας αρετές και με τη βοήθεια του κόσμου μας, τότε θα φτάσουμε κοντά στη νίκη και τους τρεις βαθμούς".

Για sold out: "Με την Ομόνοια δεν έγινε, τώρα θεωρώ ότι είναι δεδομένο. Έχουν ήδη φύγει 300 εισιτήρια με εξαίρεση τους κατόχους διαρκείας που φτάνουν στις 3000. Θα είναι θέμα χρόνου"

"Ο προπονητής μας έμεινε ικανοποιημένος για τη σοβαρότητα και τη συνέπεια, μπήκαμε με το δεξί στη νέα χρονιά. Πάντα υπάρχει ενδιαφέρον, ακολούθησαν πιστά το πλάνο  του προπονητή μας".

Για αγωνιστικά: "Ο Οκριασβίλι θ' αξιολογηθεί η κατάσταση του αύριο, ο Μαργκάσα πολύ πιθανόν να μην είναι διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι".

Για μεταγραφικά: "Δεν συζητάμε ονόματα, οι διεργασίες βρίσκονται σε τέτοιο βαθμό που θεωρώ πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Είναι υποκειμενικό αν πούμε ότι είμαστε κοντά, ίσως διαφοροποιηθούν τα δεδομένα".

"Ό, τι είχαμε να δείξουμε, το δείξαμε. Δεν σημαίνει ότι αν κερδίσουμε θα πάρουμε το πρωτάθλημα και αν ηττηθούμε έχουν χαθεί όλα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι καθοριστικά, δεν κρίνεται τίποτα τόσο νωρίς".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο