Κίρζης: «Δεν μίλησα με κανένα Σεϊχη, ίσως πάρουν και τον Φώτη»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης μίλησε στην διάσκεψη τύπου για την παρουσία του νέου χορηγού, Remedica και αναφέρθηκε σε πολλά και ενδιαφέροντα. Μίλησε για τον Ζελάγια, το νέο γήπεδο, τη διαιτησία και το VAR.

Οι πιο σημαντικές του τοποθετήσεις:

Για τις μεταγραφές και τον Ζελάγια:

«Θα δείξει ο χρόνος πόσες μεταγραφές. Έχουν εντοπιστεί κάποιοι στόχοι και ήδη δυο από αυτούς έχουν ενταχθεί. Υπήρχε το θέμα του Ζελάγια που δεν ήταν κάτι που το προγραμματίσαμε. Θα κάνουμε όσες κινήσεις χρειάζεται για να δυναμώσουμε την ομάδα..

Ήταν δύσκολο το πρωινό γιατί ήρθε να τον αποχαιρετήσω. Είναι δύσκολο γιατί είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Ήρθε αυτή η πρόταση λαι ήταν κάτι που ήθελε και ο ίδιος να κάνει. Αυτό που του είπε είναι ότι δεν μπορούσε να γραφτεί καλύτερο σενάριο αποχώρησης με το να κερδίζει η ομάδα και να βάζει αυτός τέρμα. Φεύγει κύριος όπως κύριος ήρθε.

Δεν μίλησα με κανένα Σεϊχη. Αν πάει καλά ο Ζελάγια μπορεί να θέλουν κι άλλο ποδοσφαιριστή, π.χ όπως τον Φώτη (γέλια).

Αν ερχόταν άλλη περίοδο δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει ο Ζελάγια. Μας έδωσε το χρόνο να τον αντικαταστήσουμε».

Για το νέο γήπεδο:

«Ο Απόλλωνας δουλεύει με το μυαλό μας το γήπεδο. Είναι ο μεγάλος στόχος και θα πάρει την ομάδα μας σε άλλο επίπεδο. Όλες οι κινήσεις μας είναι να μπει ομάδα στο νέο γήπεδο. Το όνομα του Απόλλωνα έχει δυναμώσει πάρα πολύ και γι’ αυτό μας στηρίζουν εταιρείες όπως η Remedica»

Για τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα:

«Προβληματίζει όλους στον Απόλλωνα, αλλά το χειρίζεται ο προπονητής. Θα πρέπει όλοι να δώσουμε συγχαρητήρια σε αυτούς που έκαναν τον προγραμματισμό. Όλοι είναι εκεί και η ομάδα έκανε αυτή την αντεπίθεση. Μπορεί ο προγραμματισμός να μην ήταν τόσο άσχημος όσο εσείς λέγατε».

Για τη διαιτησία και το VAR:

«Είμαστε οι πρώτοι που φωνάξαμε γι’ αυτό το θέμα. Τα άλλα σωματεία δεν είχαν την ίδια άποψη με εμάς. Τώρα υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν θέμα και πιστεύω ότι οι θέσεις του Απόλλωνα είναι ξεκάθαρες. Δεν πιστεύουμε ότι σε κάθε επάγγελμα ο ανταγωνισμός θα φέρει την βελτίωση και με την έλευση ξένων θα βελτιωθούν και οι δικοί μας οι διαιτητές. Το VAR είναι ένα σωστό βήμα. Το έχει ανάγκη το Κυπριακό ποδόσφαιρο».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο