Νέα Σαλαμίνα: Ατάκα για Κίσσα και θέση για τη διαιτησία

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή ΠΡΩΤΟ ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, τοποθετήθηκε για…

…τη νίκη επί της ΑΕΛ: «Ήταν Πολύ μεγάλη νίκη στην έδρα ενός μεγάλου αντιπάλου. Το σημαντικό για μας είναι ότι μετά από μια μικρή κρίση έχουμε πετύχει τρεις συναπτές νίκες, απέναντι σε Ολυμπιακό, Εθνικό και ΑΕΛ. Μας έχουν δώσει βαθμολογική ώθηση, η πέμπτη θέση μας χαροποιεί, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Στόχος να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, διότι μετουσιώνονται σε καλά αποτελέσματα. Πρέπει να γίνει προσεκτική διαχείριση του ρόστερ για να πετύχουμε όσα θέλουμε μέσα στον Ιανουάριο που είναι πολύ σημαντικός για την επίτευξη των στόχων της σεζόν».

…την εξέλιξη της ομάδας: «Ο αρχικός στόχος ήταν όμορφο κι ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και επιτεύχθηκε. Είμαστε ψηλά στη βαθμολογία, αυτό δείχνει σταθερότητα σε επίπεδο ομα΄δας και διοίκησης. Υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο που συνδυάζει οικονομική εξυγίανση και αγωνιστική πρόοδο, νομίζω ότι λειτουργεί στο 100%. Δεν εφησυχάζουμε, θέλουμε διαρκώς να βελτιωνόμαστε και εμείς ανεβάζουμε συνέχεια τον πήχη στο επαγγελματικό κομμάτι».

…τον Τάσο Κίσσα: «Σε μας δεν έχει να αποδείξει το παραμικρό, γνωρίζαμε ποιος είναι και ότι θα βοηθήσει. Μας χαροποιεί η πορεία του, γιατί εκτός από εξαιρετικός επαγγελματίας είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας, ένας μορφωμένος άνθρωπος. Ο Σίμπσον άργησε να εγκλιματιστεί, αλλά ουδέποτε σταματήσαμε να πιστεύουμε σε αυτόν και στα τελευταία παιχνίδια ανταποδίδει την εμπιστοσύνη μας. Είμαστε όλοι μια ομάδα και θέλουμε στην εξίσωση να βάλουμε και τον κόσμο, να συνεχίσει να στηρίζει όπως κάνει εσχάτως και να αυξηθεί η παρουσία του»

…τον αγώνα κυπέλλου με την Πάφο: «Η πρόκριση είναι 50%-50%, θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να κάνουμε το πρώτο βήμα και στο δεύτερο παιχνίδι με τον κόσμο στο πλάι μας να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο τεχνικό επιτελείο, ώστε να κρατήσει την ομάδα ψηλά στο πρωτάθλημα και να τη φέρει στον επόμενο γύρο στο κύπελλο»

…τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεδομένη η απουσία του Φουστάρ, αμφίβολος ο Ονουέγκμπου που έφυγε υποβασταζόμενος από το Τσίρειο. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του»

…τη διαιτησία και τους φακέλους: «Η Νέα Σαλαμίνα τα τελευταία χρόνια δεν σχολιάζει τις διαιτησίες για να μην βάζει πίεση στους διαιτητές, οι οποίοι είναι άνθρωποι και αναπόφευκτα θα κάνει λάθη. Είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε τις απόψεις μας εκεί που πρέπει, αλλά όχι δημόσια. Αν γίνει Γενική Συνέλευση, να πούμε την άποψή μας και να είμαστε και πρωτοστάτες να βελτιωθεί το άθλημα»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο