«Αν έρθουν ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι…»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Γιώργος Ιωσηφίδης μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την Εθνική και το θέμα της διαιτησίας τονίζοντας ότι αν έρθουν ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι ίσως να φύγει η προκατάληψη.

Οι τοποθετήσεις του:

Για Εθνική ομάδα και Μπεν Σιμόν:

«Αν είναι καλύτερη η Εθνική δεν ξέρω. Καλύτερη σε αποτελέσματα; Καλύτερη με άλλες διοργανώσεις; Αυτό που είδα με τον Μπεν Σιμόν είναι η παρουσία κάποιων νεαρών που τους δόθηκε η ευκαιρία. Αυτό είδα από τον Μπεν Σιμόν. Κάποιες νέες παρουσίες. Δεν θέλω να τον αδικήσω, αλλά μπορούσε αυτή η Εθνική να παρουσιάσει κάτι καλύτερο. Δεν το είδαμε σε πολλά παιχνίδια. Χάσαμε παιχνίδια με τα χέρια κάτω και αυτό δεν είναι και το καλύτερο. Εκτός από τους νεαρούς, δεν είδαμε κάτι καλύτερο. Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη.

Πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα στην Εθνική. Υποδομές υπάρχουν για να δουλευτούν οι μικροί; Αφού δεν υπάρχουν. Αξίζει πολλών ωρών και ημερών συζητήσεις για το τι πρέπει να αλλάξει».

Για τη διαιτησία:

«Στην Κύπρο υπάρχει πολλή προκατάληψη. Εκεί πρέπει να το ψάξουμε. Πρέπει να γίνει αλλαγή για να φύγει η προκατάληψη. Λάθη γίνονται και σοβαρά. Θα πρέπει να το ψάξει η ομοσπονδία αν γίνονται εσκεμμένα τα λάθη. Αν έρθουν ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι ίσως να είναι μια λύση. Είναι μια άποψη που ίσως να φύγει την προκατάληψη».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο