Αξιέπαινη κίνηση από την Ομόνοια ενόψει Ανόρθωσης!

Η Ομόνοια ενημέρωσε ότι στο ντέρμπι με την Ανόρθωση θα φιλοξενήσει στο ΓΣΠ πρόσφυγες που διαμένουν προσωρινά στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Διεθνούς Προστασίας στην Κοφίνου!

Αναλυτικά:

''Με μεγάλη χαρά θα φιλοξενήσουμε στο Κυριακάτικο παιχνίδι μας με την Ανόρθωση πρόσφυγες συνανθρώπους μας με μεγάλη χαρά θα φιλοξενήσουμε στο Κυριακάτικο παιχνίδι μας με την Ανόρθωση πρόσφυγες συνανθρώπους μας που διαμένουν προσωρινά στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Διεθνούς Προστασίας στην Κοφίνου!

Οι πρόσφυγες θα συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατά την είσοδό τους στο γήπεδο για την έναρξη του αγώνα και θα νιώσουν τα πολύ όμορφα συναισθήματα αυτής της μοναδικής εμπειρίας. Ακολούθως θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από Θεωρείο του σταδίου, απολαμβάνοντας την καλύτερη δυνατή φιλοξενία από την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η ενέργειά μας αυτή αποσκοπεί στο να στείλει το μήνυμα στους πρόσφυγες συνανθρώπους μας πως κατανοούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αυτή την περίοδο της ζωής τους, τους συμπαραστεκόμαστε και εμπράκτως τους δείχνουμε ότι είναι καλοδεχούμενοι στην Κυπριακή κοινωνία, η οποία επίσης βιώνει το δράμα της προσφυγιάς και των συνεπειών της. Είμαστε βέβαιοι πως η μέρα αυτή θα τους γεμίσει με δύναμη ώστε να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Όλες οι διευθετήσεις γίνονται σε συνεννόηση με την Υπηρεσία Ασύλου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ευχαριστούμε θερμά την Υπηρεσία Ασύλου για την υπευθυνότητα που επιδεικνύει και την άριστη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο