Ο Φαμπιάνο και οι σκέψεις τώρα του Λάρκου

Στην Ομόνοια η κακοδαιμονία με τους τερματοφύλακες δεν λέει να σταματήσει. Μέσα σε διάστημα τεσσάρων μηνών οι "πράσινοι" χάνουν 3 βασικούς τερματοφύλακες με την κακή αρχή να κάνει ο Ουζόχο με την ΕΘνική του ομάδα, την ίδια μέρα επίσης ο Παναγή είχε τραυματιστεί με την Εθνική Κύπρου και ο Φαμπιάνο που ήρθε ως αντικαταστάτης του Νιγηριανού, συμπληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό το κενό κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει εκτός για αρκετό διάστημα.

Στην Ομόνοια φοβούνται για τα χειρότερα, δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Φαμπιάνο Ριμπέιρο, με την Ομόνοια να περιμένει μία δεύτερη γνωμάτευση από τους ειδικούς. Τα δεδομένα αυτά δεν αφήνουν ασυγκίνητο τον Νεόφυτο Λάρκου, που αναγκαστικά δεν γίνεται να μην σκέφτεται την  απόκτηση πρωτοκλασάτου τερματοφύλακα. Η απόκτηση πορτιέρο σίγουρα ήταν στο μεταγραφικό σχεδιασμό των «πρασίνων» για τον Ιανουάριο, όμως ίσως η Ομόνοια να πήγαινε για τερματοφύλακα καταλόγου Β’. 

Αν οι φόβοι επιβεβαιωθούν και ο Φαμπιάνο μείνει εκτός για αρκετό καιρό, τότε η ομάδα προγραμματισμού θα τρέξει για την απόκτηση πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή στη θέση του άσου. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο