Πότε θα διεξαχθεί η 17η αγωνιστική;

Πρόβλημα με το πρόγραμμα προκύπτει μετά την αναβολή της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, λόγω της αποχής των διαιτητών.

Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου δεν υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία λόγω των αγώνων κυπέλλου, των εξ αναβολής παιχνιδιών του πρωταθλήματος και των ευρωπαϊκών του ΑΠΟΕΛ και ως εκ τούτου η ΚΟΠ βρίσκεται μπροστά σε δυο σενάρια για να μην περιπλέξει το πρόγραμμα.

Το επικρατέστερο είναι το πρώτο, όμως, καταγράφουμε και τα δυο.

Α) Η αναβληθείσα αγωνιστική να διεξαχθεί το τριήμερο 25, 26 και 27 Ιανουαρίου και όλες οι υπόλοιπες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου να μετατεθούν μια εβδομάδα αργότερα και να μην υπάρξει πρόβλημα με τη σειρά του προγράμματος.

Β) Η 17η αγωνιστική να πραγματοποιηθεί τέλος Φεβρουαρίου (28, 29) - αρχές Μαρτίου (01, 02) και να είναι εκείνη που θα ρίξει την αυλαία της κανονικής περιόδου. Πάρα πολύ απομακρυσμένο, απλά το καταγράφουμε επειδή είναι διαθέσιμη η ημερομηνία.

Και στα δυο σενάρια όλο το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα μεταφερθεί μια εβδομάδα αργότερα, εκτός και αν στα πλέι οφ υπάρξει εμβόλιμη και η χρονιά ολοκληρωθεί κανονικά.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο