Έγινε και μεγαλύτερο λάθος από τη συμμετοχή του Φαμπιάνο

Ανεξαρτήτως του τελικού πορίσματος (από τον γιατρό της Πόρτο) για το μέγεθος της ζημιάς στον Φαμπιάνο, ελάχιστοι -ακόμη και μεταξύ των φίλων της Ομόνοιας- πιστεύουν ότι ο Χένινγκ Μπεργκ δεν πήρε ένα αχρείαστο ρίσκο με τη χρησιμοποίηση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Ερμή.

«Όποιος καεί στο χυλό, φυσά και το γιαούρτι», λέει ο θυμόσοφος λαός, ωστόσο ο Νορβηγός προπονητής είτε δεν γνωρίζει είτε αψήφησε τη συγκεκριμένη ρήση. Αποτέλεσμα; Ο τρίτος σοβαρός τραυματισμός τερματοφύλακα των «πρασίνων» εντός της ίδιας περιόδου και η εντατικοποίηση της αναζήτησης διαδόχου του Φαμπιάνο.

Μολονότι η αποχή των διαιτητών και η αναβολή της 17ης αγωνιστικής έδωσε λίγο πρόσθετο χρόνο στους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού, η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Μεγαλύτερο λάθος και από τη συμμετοχή του Βραζιλιάνου στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης ήταν/είναι ότι η Ομόνοια μετά το πάθημα στις περιπτώσεις των Φρανσίς Ουζόχο και Κωνσταντίνου Παναγή δεν είχε φροντίσει να έχει αξιόπιστη εναλλακτική για τον Φαμπιάνο, ήδη από την 1η Ιανουαρίου.

Μια αβλεψία που θα υπογραμμιζόταν πιο έντονα (ενδεχομένως και με μεγαλύτερο κόστος), αν το «τριφύλλι» ήταν υποχρεωμένο να υποδεχτεί σήμερα την πρωτοπόρο Ανόρθωση έχοντας στην εστία τον πρωτοεμφανιζόμενο στο πρωτάθλημα Χαράλαμπο Κυριακίδη.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο