Είχε και… βοηθό ο Τιμούρ στο «ψήσιμο» του Ανανίτζε!

Το colpo grosso, την υπέρβασή της στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι επιχειρεί η Ανόρθωση, η οποία φέρνει στην Κύπρο για τελικές διαπραγματεύσεις τον Γιάνο Ανανίτζε.

Ο 27χρονος έλυσε τη συνεργασία του με τη Σπαρτάκ Μόσχας, στην πρώτη ομάδα της οποίας ήταν από το καλοκαίρι του 2009, και ο Τιμούρ Κετσπάγια κατάφερε να τον πείσει να εξετάσει σοβαρά την προοπτική μεταπήδησής του στην «Κυρία».

Ο Γεωργιανός τεχνικός ήταν αυτός που βολιδοσκόπησε τον συμπατριώτη του μεσοεπιθετικό, ωστόσο δεν ήταν ο μοναδικός που του έδωσε πληροφορίες για την Ανόρθωση και το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Σημαντικό ρόλο στο να δελεαστεί ο Ανανίτζε έπαιξε ο Γκιόργκι Λόρια, τον οποίο ο 27χρονος άσος εμπιστεύεται σχεδόν τυφλά. Οι δυο τους έχουν συνυπάρξει μόνον στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους, ωστόσο τους δένει μεγάλη φιλία.

Ο 34χρονος τερματοφύλακας ήταν αυτός που επιβεβαίωσε στον μεταγραφικό στόχο της «Κυρίας» όσα του είχε διαμηνύσει ο Κετσπάγια και συνάμα προέτρεψε και ο ίδιος τον Ανανίτζε να ενταχθεί στο δυναμικό του συλλόγου.

Κατά τα φαινόμενα, τα λόγια του Λόρια έπιασαν τόπο...

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο