Ο Παντιλιμόν έρχεται να ξεπεράσει τον Μπράσας

Από τα 2.03 βλέπει τον κόσμο ο Κοστέλ Παντιλιμόν που κατά τα φαινόμενα θα φορέσει λίαν συντόμως την φανέλα της Ομόνοιας. Ο Ρουμάνος τα βρήκε με το «τριφύλλι», ο σύλλογος τα βρήκε με τη Νότινχαμ Φόρεστ και μένουν όπως όλα δείχνουν τα διαδικαστικά. Η κάθοδος Παντελιμόν σημαίνει πέρα από το πάρα πολύ καλό βιογραφικό και μία πρωτοτυπία.

Δεν είναι ούτε ο πρώτος Ρουμάνος τερματοφύλακας της Ομόνοιας (Μπρανέσκου), ούτε και ο πρώτος που έρχεται από Αγγλία (Μεχίας).

Θα είναι όμως ο υψηλότερος, κάτι που φάνταζε αδύνατο, αν έχουμε υπόψη πως το ρεκόρ ύψους της ομάδας ήταν στα 2.01. Το κατείχε ο Στέφαν Μπράσας, ο Γερμανός, ή cult εκείνη φυσιογνωμία της χρονιάς 02-03, που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο.

Που για να πούμε και του στραβού το δίκιο, ήταν ίσως ο πιο καλός ξένος τερματοφύλακας της ομάδας πριν τους Ουζόχο και Φαμπιάνο. Οι δύο τελευταίοι είναι πανύψηλοί (1.96 και 1.97 αντίστοιχα) πλησιάζοντας τον Μπράσας, τώρα έρχεται ο εκ Ρουμανίας ορμώμενος Παντιλιμόν να ρίξει δύο εκατοστά στον "κοτσιδάκια" Γερμανό. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο