Τρεις φορές άσφαιρος; Δέκα χρόνια πριν!

Βελτιωμένος μεν, «άσφαιρος» δε. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ καλός στο β’ ημίχρονο του πρώτου αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα για τη φάση των «16», όμως, η ήττα με 1-0 επισκίασε σε μεγάλο βαθμό την εμφάνιση. Αν ερχόταν ένα γκολ, τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά. Δεν ήρθε και ως εκ τούτου οι γαλαζοκίτρινοι έμειναν για 3ο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς γκολ, μετά την ήττα από την Ανόρθωση με 1-0 και τη λευκή ισοπαλία με τον Εθνικό στο Δασάκι, για το πρωτάθλημα.

Το πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ στο σκοράρισμα παραμένει και σε ενδεχόμενο που διογκωθεί, τότε οι επιπτώσεις θα είναι σοβαρές και αμείλικτες.

Όπως ήταν και το 2009/10, στην πρώτη από τις δυο (2011/12) αγωνιστικές περιόδους, που απώλεσε το πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ τα προηγούμενα 11 χρόνια.

Η ομάδα της Λευκωσίας λοιπόν, γύρισε ακριβώς 10 χρόνια πίσω. Ήταν την περίοδο 2009/10, όταν ο ΑΠΟΕΛ έμεινε για τρία εγχώρια συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς γκολ. 

Κόντρα σε Σαλαμίνα (20/02), Εθνικό (24/02) και Ανόρθωση (28/02/10). Τα τρία παιχνίδια τέλειωσαν 0-0 και στέρησαν από τον ΑΠΟΕΛ έξι βαθμούς στη μάχη του τίτλου, την οποία έχασε από την Ομόνοια. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο