Τους άγχωσε η δήλωση του Μπεργκ

Η απάντηση του Μπεργκ σε ερώτηση που δέχθηκε για τη μεταγραφική περίοδο και την ενίσχυση της Ομόνοιας, σίγουρα άγχωσε τους φίλους της ομάδας, που κάτι τέτοιο δεν περίμεναν ν’ ακούσουν. Δεν ενόχλησε τόσο η απάντηση του, όσο η φράση που είπε [δεν είμαστε απεγνωσμένοι για μεταγραφές].

«Θα δούμε… Κοιτάζουμε αλλά πρέπει να βρούμε τους κατάλληλους στο μπάτζετ που διαθέτουμε. Αν δεν βρούμε, θα συνεχίσουμε με τους παίκτες που έχουμε και τους πιστεύουμε. Δεν είμαστε απεγνωσμένοι για μετεγγραφές αλλά κάθε ομάδα κοιτάζει αν είναι εφικτό να ενισχυθεί», ήταν η σχετική τοποθέτηση του Νορβηγού προπονητή.

Από το βράδυ της Τετάρτης γίνεται αρκετή κουβέντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον κόσμο της ομάδας, που σαφώς και δεν είδε με θετικό μάτι αυτή τη δήλωση, αφού όλοι περιμένουν τον Ιανουάριο για να ενισχυθεί η ομάδα ποιοτικά. Η Ομόνοια βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δείχνει ότι φέτος θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω, όμως η εμμονή του Μπεργκ στο να στηρίζεται στον ίδιο κορμό, ίσως γυρίσει και μπούμπερανγκ.

Η κακή αρχή έγινε με τον τραυματισμό του Φαμπιάνο, το πρωτάθλημα μας τελειώνει σε τέσσερις μήνες και αν ο κ. Μπεργκ πιστεύει ότι μπορεί να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς με τους ποδοσφαιριστές που τράβηξαν μέχρι τώρα κουπί, τότε θα πέσει πολύ έξω στις προβλέψεις του.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο