Πηλακούτας για Ντούρις: "Κάποιες φορές το google-translate..."

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή ΠΡΩΤΟ Sports ο Σάββας Πηλακούτας τοποθετήθηκε για το επικείμενο ντέρμπι με την Ομόνοια, καθώς και τις επίμαχες δηλώσεις του Μίχαλ Ντούρις σε συνέντευξή του σε Μ.Μ.Ε. της Σλοβακίας.

Οι δηλώσεις του Σάββα Πηλακούτα στο Ράδιο Πρώτο:

Για Ανανίτζε: «Ο Τιμούρ Κετσπάγια έπαιξε το δικό του ρόλο στο να έρθει ο Ανανίτζε στο νησί μας, όπως και σε συνδυασμό και των υπολοίπων Γεωργιανών. Υπάρχουν υψηλές προσδοκίες και αναμένουμε και ο ίδιος να το επιβεβαιώσει αυτό στον αγωνιστικό χώρο. Ο Τιμούρ είναι μία προσωπικότητα που έχει πετύχει αρκετά και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής. Αρκετοί ποδοσφαιριστές θέλουν ν’ αγωνιστούν υπό τις οδηγίες του. Μπορεί υπό άλλες προυποθέσεις τέτοιοι ποδοσφαιριστές δεν θα ερχόταν στην Ανόρθωση. Ο Ανανίτζε αγωνίστηκε τελευταία φορά αρχές Δεκεμβρίου, έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που να τον εμποδίζει στο ν’ αγωνιστεί».

Για ενίσχυση: «Δεν υπάρχει άλλη κενή θέση στους ξένους, κάνουμε αναζήτηση για ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών. Τώρα για τους δικούς μας δεν έχουν φτάσει επίσημες προτάσεις στα γραφεία. Θα ενημερώσουμε πρώτα αυτόν που θα αποχωρήσει. Ανάλογα με το τι θα προκύψει».

Για Γκέντσογλου: «Ανήκει σε άλλη ομάδα δεν μπορούμε να συζητούμε».

Για Ομόνοια: «Δεν άλλαξε το πρόγραμμα προπονήσεων μας, πιστεύω στις δικές μας δυνατότητες, όταν είμαστε στην καλή μας μέρα μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε. Πάμε στο ΓΣΠ με μοναδικό στόχο τη νίκη».

Για αγωνιστικά: «Οκριασβίλι και Ράγιος ανεβάζουν κανονικά ρυθμούς, κάνουν αγώνα δρόμου. Αξιολογούνται καθημερινά».

Για το θέμα με τον Ντούρις: «Πάντα όταν γίνονται κάποιες δηλώσεις και μεταφράζονται… Πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί στο πως μεταφέρονται οι δηλώσεις, πιθανώς να χρησιμοποιήθηκε google-translate που δεν είναι και το πιο αξιόπιστο ως προς την απόλυτη μετάφραση. Ο ίδιος μας είπε ότι ουδέποτε είχε πει κάτι τέτοιο, κακως αποτυπώθηκαν λάθος στη μετάφραση. Ρωτήθηκε απλά αν ο Κατσαράβα είναι βαφτιστικός του Τιμούρ. Καλώ άπαντες να είναι προσεχτικοί, δημιουργήθηκαν λανθασμένες εντυπώσεις. Δημιουργήθηκε πανικός και ανησυχία…»
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο