Θα είναι καλό και για τον Λαβόρδε

Ο Ρόνι Λέβι έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα όταν η ομάδα του έμεινε εκτός Ευρώπης τόσο πρόωρα, κάτι το οποίο κανείς από την Ανόρθωση δεν το υπολόγιζε. Ο πρόωρος αποκλεισμός δεν άφησε άλλα περιθώρια από το να ριχθεί η ομάδα με τα μούτρα στην ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού και τώρα να είναι στην αναμονή για την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Ο Ισραηλινός τεχνικός θέλει να δει την ομάδα του να επανορθώνει στο πρωτάθλημα, αφήνοντας στην άκρη τον αποκλεισμό, αυτός όμως θα ξεχαστεί μόνο αν η ομάδα έχει μία θετική πορεία στο πρωτάθλημα, μόνο αν η ομάδα είναι διεκδικητική, μόνο αν η Ανόρθωση ιδρώνει την φανέλα σε κάθε παιχνίδι. Πρώτος αντίπαλος της "Κυρίας" η Δόξα στο Μακάρειο στάδιο, ένα παιχνίδι στα τέλη του Αυγούστου με ερωτηματικά αφού δεν πρόκειται όλοι οι παίκτες να είναι στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας. Σε αυτή την κατηγορία συγκαταλέγεται και ο Ρικάρντο Λαβόρδε, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα από την ημέρα που επέστρεψε στην ομάδα και είναι αρκετά πίσω σε απόδοση.

Ο Κολομβιανός, βέβαια, εκφράζει την επιθυμία του ότι θα είναι πανέτοιμος στην πρεμιέρα, για να το δούμε όμως αυτό θα πρέπει η ομάδα πέραν από το φιλικό με την ΑΕΛ να δώσει ακόμη 1-2 παιχνίδια, για να πάρει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του, πριν η ομάδα ριχθεί με τα μούτρα στο πρωτάθλημα. Τα φιλικά πάντα είναι για τους προπονητές, στην περίπτωση αυτή όμως τα φιλικά θα είναι χρήσιμα και για τον Λαβόρδε. Θα είναι καλό για τον ίδιο ν’ αγωνιστεί σε φουλ 90λεπτο, πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Μαζί με το Λαβόρδε, βέβαια, σε αυτή την κατηγορία θα είναι και τα τελευταία αποκτήματα της ομάδας. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο