Για τον ΑΠΟΕΛ: ''Έχω βιώσει επίσκεψη οπαδών μας, ευτυχώς δεν μιλώ...''

Ο Μπόι Βάτερμαν μίλησε σε Μέσο της Ολλανδίας και αναφέρθηκε και στην πρόσφατη έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Επίσης ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ έκανε αναφορά και στην αγωνιστική κατάσταση των γαλαζοκιτρίνων της Λευκωσίας.

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα.

Αναλυτικά:

"Αν ζείτε εδώ, ξέρετε πώς τα πράγματα λειτουργούν μερικές φορές. Είναι μια διαφορετική κουλτούρα. Δεν είχα βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο... υπήρχε μόνο υλική ζημιά, προσπάθησαν μόνο να τον φοβίσουν. Καταλαβαίνω τις έντονες αντιδράσεις από το εξωτερικό στο γεγονός".

"Είχαμε τέσσερις διαφορετικούς προπονητές αυτή τη σεζόν, σε αυτή την ομάδα υπάρχει πάντα ανήσυχη κατάσταση ... Υπάρχει μια τεράστια πίεση στο AΠΟΕΛ από έξω ...Δεν θα διαβάσω εφημερίδες ή ιστοσελίδες, θα ήθελα να προτείνω το ίδιο το συμβούλιο, αλλά συνεχίζουν να το κάνουν..."

"Το ποδόσφαιρο είναι τελείως διαφορετικό στην Κύπρο απ 'ό, τι στην Ολλανδία. Έχω βιώσει επίσκεψη θυμωμένων οπαδών μας στα αποδυτήρια, κάτι που είναι αδιανόητο στο Ολλανδικό πρωτάθλημα. Ευτυχώς, δεν μιλώ τη γλώσσα και δεν άκουσα τι είπαν".

"Η σύμβαση μου λήγει και πάλι φέτος, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, θα αφήσω τα πάντα να έρθουν στο δρόμο μου".

"Δεν θέλω να βιαστούμε, η γυναίκα και ο γιος μου έχουν καλή τύχη εδώ, πηγαίνει στο σχολείο εδώ, αυτό είναι το σπίτι του και αυτό παίζει ρόλο στις αποφάσεις για το μέλλον".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο